Три криптостартапи: можливості аірдропів

Три криптостартапи: можливості аірдропів

3 Heavily-Funded Crypto Startups Tease Airdrop: Все, що вам потрібно знати

У секторі криптовалют, аірдропи - це ключова маркетингова стратегія та можливість для членів спільноти отримати деякі винагороди. Ці події є особливо вигідними, коли їх підтримують міцні фінансові ресурси.

Ця стаття досліджує три можливості аірдропів, які ефективно вимагають мінімальних витрат для учасників. Криптовалютні стартапи Mythical Games, Sonic Labs та Arcium Tease Airdrop

Першим у списку є Mythical Games, який може похвалитися величезним $297 мільйонів на фінансування від таких топових спонсорів, як Andreessen Horowitz (a16z), Binance Labs та Animoca Brands. Поточна кампанія проекту, Mythical Forest, розпочалась 4 вересня та триватиме до 13 жовтня 2024 року.

Читати далі: Найкращі майбутні аірдропи у 2024 році Фінанси Mythical Games. Джерело: Crunchbase

Учасники виконують різноманітні завдання, від соціальних активностей та вікторин до створення контенту, при цьому нові виклики з`являються щотижня. Виконання цих завдань дає гравцям кристали, які є важливими для підняття в рейтингу. Хоча завдання можуть забирати час, з ними не пов`язані мінімальні фінансові витрати.

В результаті, топ-3000 гравців поділять 80% з фонду призів у розмірі 2 мільйонів токенів MYTH. Додатково, 20% токенів призначені для щотижневих винагород та лотерей, що користуються найбільшою активністью учасників.

Наступним у списку є Sonic Labs, який запустив свою тестову мережу 6 вересня. Хоча проект випустив обмежену інформацію про аірдроп, очікуються майбутні ігри на тестовій мережі play-to-earn.

Підтриманий понад $10 мільйонами інвесторів, таких як південнокорейський криптофонд Hashed та венчурна капіталістична фірма SoftBank, Sonic Labs заохочує користувачів залучатися до своєї платформи.

Активності, такі як підключення гаманців до веб-сайту Sonic, додавання тестової мережі та обмін тестовими токенами, можуть збільшити шанси користувачів на відповідність майбутньому аірдропу 190,5 мільйонів токенів S.

В останньому списку стоїть Arcium із $9 мільйонами фінансування від таких сутностей, як Coinbase Ventures та Jump Crypto. Шеститижнева кампанія проекту, Arcium Citadel, спочатку розгортається на освітніх ініціативах. Учасники починають з дослідження фундаментів Arcium через текстову інтерактивну подорож, отримуючи на завершення NFT підручного.

“Pідручний NFT відбиває роботу користувачів та їх офіційну роль як `Підручний`, яка буде необхідна для участі у кожній квесті фортеці після цього. Окрім того, підручний NFT надасть пріоритетний доступ до ексклюзивних ініціатив та можливостей у майбутньому”, - пояснив Arcium.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть