Стрімке зростання ціни TRX: аналіз та прогноз

Стрімке зростання ціни TRX: аналіз та прогноз

Трейдерське попередження! Tron (TRX) готується до 10% стрімкого зростання ціни, ось чому

TRX успішно вибився з низхідної тенденції та може піднятися на 10% до рівня $0.167 в найближчі дні.

Відкриті інтереси TRX збільшилися на 8% за останні 24 години, сигналізуючи про накопичення більш довгих позицій.

51.24% трейдерів TRX володіють довгими позиціями, у той час як 48.7% мають короткі позиції.

Після постійного падіння ціни на понад 12% в останні дні, Tron (TRX) тепер готується до ралі на вверх, оскільки його цінова акція та метрики on-chain натякають на булішен.

За останній ринковий спад він успішно протестував свою зону вибивання та зараз переживає рух вгору з міцною щоденною свічкою.

На момент написання TRX торгується біля рівня $0.151 та пережив стрімке зростання ціни на понад 3% за останні 24 години. Тим часом, його торговий обсяг зменшився на 17% протягом того ж періоду. Цей спад торгового об`єму може бути пов`язаний з великою волатильністю ринку та ведмежим настроєм.

Згідно з експертним технічним аналізом, на відміну від основних криптовалют, TRX виглядає булішен та торгується вище 200 Експоненційного Рухомого Середнього (EMA) в чотириразовому періоді, що вказує на тренд вгору. Крім того, формування свічки doji на рівні підтримки та 200 EMA також свідчить про булішен.

TRX успішно вибився з низхідної тенденції та наразі зіткнувся з невеликим рівнем опори біля $0.152. За історичним рухом ціни, якщо TRX закриє свічку вище цього рівня опори, є велика ймовірність того, що він підніметься на 10% до рівня $0.167.

TRX Long/Short відношення від CoinGlass сигналізує про булішен настрій. Згідно з даними, відношення в даний момент становить 1.0509, що вказує на булішен настрій (значення вище 1 свідчить про це). Тим часом, 51.24% трейдерів володіють довгими позиціями, у той час як 48.7% мають короткі позиції.

З іншого боку, відкріті інтереси TRX збільшилися на 8% за останні 24 години, сигналізуючи про накопичення більш довгих позицій протягом цього періоду. Поєднуючи булішен відношення довгих / коротких з ростучим відкритим інтересом, можна сказати про сильну покупкову можливість. Трейдери часто поєднують ці дані під час формування довгих / коротких позицій.

Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть