Трейдери втратили понад $60 000 на ринку передбачень проти Трампа - дослідження

Трейдери втратили понад $60 000 на ринку передбачень проти Трампа - дослідження

Маніпуляція на ринку передбачень про Дональда Трампа проти Камали Гарріс

Ринок передбачень Polymarket набув популярності в контексті розвитку та спекуляцій, пов`язаних з президентськими виборами у Сполучених Штатах. Проте останні дослідження вказують на спробу маніпулювання результатом похідного ставки.

У п`ятницю, 6 вересня, Dumpster DAO опублікував тему на X, де досліджував те, що аккаунт назвав спробою маніпуляції. Діяльність стосувалася суперечки між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс, кілька днів після того, як Трамп знову набув популярності, як повідомив Finbold.

Загалом, дослідник вважає, що група - або одна особа - спробувала тимчасово маніпулювати ставкою на `Переможця виборів президента`, щоб виграти на похідному ринку, роблячи спекуляцію, який кандидат буде лідером у п`ятницю в закриття.

Цікаво, що спроба маніпуляції не вдалася, і учасники втратили понад $60 000 в похідній ставці. Ось як це сталося:

Тим часом ці користувачі купували відповідні акції та робили ставки на Камалу Гарріс. Діяльність тимчасово змінила ціну з $0,02 на понад $0,20, що безпосередньо вплинуло на коефіцієнти.

Це було б дуже вигідним кроком, якби він вдалий. Проте ринок передбачень побачив можливість заробити на здавалося гарних коефіцієнтах на Дональда Трампа, швидко перебалансовуючи ставку. Дональд Трамп перемагає Камалу Гарріса, за ставками Polymarket

Президентські вибори в Сполучених Штатах 2024 року суперечливо обговорюються з того часу, як Камала Гарріс виборола популярність, ставши противницею Дональда Трампа. Люди звернулися до ринків передбачень, щоб здобути уявлення про популярність кожного кандидата, тоді як трейдери спекуляють щодо результату.

Зокрема, ринок передбачень на базі криптовалюти Polymarket здобув популярність, пропонуючи ставки в регульованій доларовій стабільній криптовалюті USDC. З найвищим обсягом спекуляції експерти вважають цей ринок передбачень більш точним, ніж опитування та опитування.

7 вересня Finbold зібрав дані зі сторінки аналізу ринку Polymarket для виборів в США, в даний час підтримуючи Дональда Трампа. Як бачимо, Трамп має невеличку перевагу над Гарріс, з 50% ймовірністю перемоги проти 48% ймовірності її перемоги.

Фактично, дані Polymarket походять від вільного ринку торгівлі, який використовують трейдери з усього світу, роблячи ставки, купуючи акції. Кожна виграшна акція оплачується одним доларом у USDC, і трейдери можуть придбати їх за плаваючим обмінним курсом.

На момент написання цього тексту ставка `так` на Дональда Трампа коштує майже $0,50, що відображає ймовірність перемоги на ринку передбачень. Якщо Трамп переможе на виборах, кожен, хто зараз робить ставку на `так`, заробить $0,50 за акцію.

Хоча ринки передбачень набувають все більшої важливості, коефіцієнти можуть стати все більш волатильними і не гарантують жодного результату. Більше того, ця остання подія підтверджує, що цей ринок також піддається маніпуляціям, що потребує обережності зі сторони його учасників.

Відомості: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал під загрозою.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть