Надійності Cardano: $0,30 долара - реалістичний рівень?

Надійності Cardano: $0,30 долара - реалістичний рівень?

Чи утримає Cardano рівень в $0,30 для відновлення?

Серед загальної корекції ринку, з ринковою ціною Bitcoin, яка зламалась під відмітку в $54 000, альткоїни, включаючи Cardano, отримують ще один випробувальний удар. При тому, що ціна BTC впала на 3,77%, будь-який відновлювальний рух може її додатково збити.

Серед падіння, ринок криптовалют становить $1,908 трильйона, а обсяг ліквідації за 24 години піднімається до майже $100 мільйонів. Чи витримає Cardano вплив ведмедів у вересні для бикового перезапуску? Інтенсивний Ведмедівський Вплив на Канал Cardano

У щоденному графіку ціни Cardano демонструє патерн спадної канави в русі. Спадна тенденція з рекордного за 52 тижні високого рівня 0,810 складає 59,72% від поточної ринкової ціни $0,325.

Тим не менш, ціна Cardano нещодавно знайшла міцну підтримку на рівні $0,32 і натякає на подвійне дно. У патерні спадної канави лінія підтримки надає чотири ведмежі цикли, а лінія підтримки, з подібною інтенсивністю, призводила до кількох бикових циклів.

Крім того, подвійна форма низу знаходить підтримку в биковій дивергенції в щоденній лінії RSI. Від попередньої формації дна на рівні 26,20 в перепроданих зонах, RSI наразі підтримується на рівні 39,19, виявляючи велику дивергенцію майже в 13 одиниць.

Також читайте: Прогноз Ціни Cardano Зменшення Трафіку Мережі Cardano вдвічі

На початку 2024 року в мережі Cardano було приблизно 95 000 щоденних транзакцій. Однак у поточні часи реєструється майже 33 000 транзакцій. Таким чином, кількість транзакцій у цьому році зменшилася втричі, і спадна тенденція продовжується.

Оскільки кількість транзакцій знизилася, обсяг транзакцій по мережі також зменшився за даними Intotheblock.

Операційний обсяг в мережі Cardano становив 29,21 мільярда токенів ADA в початковій 2024 році. Однак на фоні тривалої ведмежої фази обсяг транзакцій в мережі Cardano знизився до 14,4 мільярда токенів ADA, менше ніж наполовину.

Таким чином, зниження здоров`я мережі Cardano очевидно впливає на ціну токену ADA. Тим не менш, з оптимістичного боку, недавнє випуск оновлення CIP-1964, що справжньо децентралізує мережу, сподівається привести до підйому ціни токену ADA у наступній биковій хвилі.

Чи Утримає Cardano Рівень в $0,30?

Биковий цикл всередині спадної канави знайде опір на 50-денному ЕМА на рівні $0,361, верхня лінія тренду близько $0,364 та 200-денне ЕМА на $0,425. Натомість, підтримка під рівнем $0,32 залишається на психологічному рівні $0,30 та $0,276.

Отже, незважаючи на можливі перешкоди для відновлення в вересні, биковий вибій зі спадної канави є можливим на жовтневому ралі. В цьому випадку ціна Cardano може бути піднята, щоб досягти 50% рівня Фібоначчі на $0,544.

Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть