СUI: радість короткочасна?

СUI: радість короткочасна?

SUI піднявся на 8% в середу ринкової корекції. Чи радість буде короткочасною?

SUI показав вражаючий результат у п`ятницю на тлі ринкової корекції. Внаслідок падіння біткоїна до рівня $55,000, криптовалюта була однією з кількох токенів, які показали зелені цифри з 8% стрибок.

Результат токена разом із розвитком мережі підкріпив биківський настрій серед інвесторів. Однак деякі аналітики залишаються обережними стосовно цієї криптовалюти, попереджаючи, що радість може бути короткочасною. SUI Стихає Як Найбільший Щоденний Підйомник У Топ-100

SUI був одним з кращих виконавців протягом серпня, реєструючи 50% підйоми на фоні ринкових спадів. Стійкість криптовалюти минулого місяця була підтримана кількома факторами, включаючи мережеві оновлення, великі пропоновані заявки, та `сильне утримання через великі розблокування`.

Більше того, крипто-менеджер активів Grayscale запустив інвестиційний траст Grayscale SUI Trust на основі цієї криптовалюти. В результаті бичачий настрій токена прискорив ціну до ключових рівнів, які не бачились з середини червня.

З того часу SUI перебуває в зоні нагромадження протягом багатомісячного періоду між діапазоном цін від $1.2 до $0.57, тримаючи нижній діапазон як ключову зону підтримки. Протягом серпня токен кілька разів тестував рівень підтримки на рівні $1, остаточно не вдалося його захопити як рівень підтримки.

Починаючи з вересня, ціна SUI впала на 23% через ринкову волатильність, тимчасово втративши зону підтримки на рівні $0.75. Однак криптовалюту знову сконсолідовано вище цього рівня по мірі розвитку тижня.

Після успішного відновлення підтримки на рівні $0.8 токен в п`ятницю зазнав стрибка на 8%. Його ціна рухалась в напрямку позначки $0.088, реєструючи зелені цифри в більшості часових рамках. SUI наразі є найбільшим підйомником серед топ-100 криптовалют, зі збільшенням на 6.3% за останні 24 години.

Токен також демонструє стрибок на 8.5% і 36.8% за тиждень і місяць. Цей виступ підтвердив биківський настрій серед інвесторів та спостерігачів ринку. Чи Закінчиться Ралі SUI Скоро?

Криптоаналітик Алекс Клей підкреслив виступ SUI за останній місяць, зазначаючи його рухи між середньою зоною та ключовою зоною підтримки всередині `більшої зони нагромадження`.

За думкою аналітика, ціна криптовалюти може спрямуватися на рівень опори $1.8 скоро, якщо вона перетне межу $1.2. Крім того, Клей вважає, що биківський настрій може вести ціну до цілей на середній та довгострокові терміни у $3.3 та $5, хоча він вважає ці цілі `консервативними`.

Юрій, ще один крипто-трейдер, вказав на те, що SUI вийшов за межі двотижневого діапазону після сьогоднішнього стрибка. Графік криптовалюти відображає створення бикового прапорця, і може бути спроба вибиття, якщо токен консолідується вище поточних рівнів.

Згідно з постом, якщо SUI утримується вище зони підтримки на рівні $0.84, наступним рівнем опори для токена буде діапазон $0.97-$1.02. Вибій вище рівня $1 може потенційно спричинити велике підсилення для токена. Однак, не вдалося утримати ключову зону підтримки може привести до падіння ціни на 15% до 20%.

Криптоаналітик Altcoin Sherpa вказав на те, що графік SUI `досі гарний` після його останнього виступу. Проте він попереджає, що токен може не бути `довгостроковим триманням`. Аналітик вважає, що биківська радість може бути припинена запланованим вибуттям токенів, заплановано для 3 жовтня.

Зображення на фоні від Unsplash.com, Графік від TradingView.com

Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть