Прогнози для XRP у звязку з Bitcoin

Прогнози для XRP у звязку з Bitcoin

Ціна XRP може досягти непревзойдених рівнів, якщо XRP буде йти відразу за Bitcoin, якій націлюється на ринкову капіталізацію в розмірі $61 трильйони.

Наразі, на момент публікації, Bitcoin (BTC) має ринкову капіталізацію $1.072 трильйона, твердо утримуючи своє місце як найбільша криптовалюта за оцінкою. BTC сам по собі становить понад 55% глобальної ринкової капіталізації криптовалют, а залишок 45% припадає на весь альткойн ринок.

Будучи лідером на ринку, Bitcoin часто диктує напрямок широкому ринку криптовалют. Цей тренд спостерігався протягом кількох ринкових циклів, де падіння BTC веде до песимістичного ринку, а підйом зазвичай викликає бичачий ринок.

Наприклад, зараз, коли Bitcoin знижується на 2.66% за останні 24 години, решта ринку рухнула. XRP, один з 10 найбільших альткойнів, також відстає від руху ціни Bitcoin.

  • Дані з CoinMarketCap підтверджують, що ціна XRP постійно рухалася поряд з Bitcoin протягом останнього місяця.

У зв`язку з цією ціновою кореляцією, будь-яке зростання Bitcoin може перейти на ринок альткойнів, впливаючи на XRP. Як результат, бичі прогнози щодо Bitcoin можуть косвенно перекладатися на позитивний вигляд на весь крипторинок, з XRP, який готується значно скористатись від таких позитивних рухів.

Одним з таких бичих прогнозів було прогнозування Bitcoin ETF випусником та управляючим активами VanEck. У звіті на початку цього тижня, The Crypto Basic підтверджує, що VanEck передбачив можливе зростання ціни Bitcoin до $2.9 мільйонів до 2050 року.

  • Це могло б перевести ринкову капіталізацію Bitcoin на захоплюючі $61 трильйони, найбільше для будь-якого одного активу.

Якщо XRP піде відразу за Bitcoin, йому може відбутись значний підйом. Наприклад, ціна XRP зараз складає $0.5274, з ринковою капіталізацією $29.7 мільярда. Зростання на 5,248% змусило б XRP досягти $28.2, з ринковою капіталізацією $1.58 трильйона.

Чатботи штучного інтелекту ChatGPT та Grok представили суміш різних цілей для XRP, якщо Bitcoin досягне цілі в $2.9 мільйона.

  • Grok передбачав, що XRP може вибухнути до $16.897 в сценарії, де BTC досягне цілі VanEck, враховуючи кілька ринкових припущень.
  • Проте, ChatGPT представив більш бичий вигляд. За даними чатбота LLM, XRP може досягти $29.85, якщо він відображає зростання Bitcoin після ралі до $2.9 мільйонів.
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть