Кількість закритих позицій в XRP падає до $0,52

Кількість закритих позицій в XRP падає до $0,52

Ось Скільки Закритих Позицій в XRP Падає до $0,52

Ринок XRP зафіксував свою найбільшу кількість закритих довгих позицій вчора, коли ціни повторно тестували мінімальні значення, які востаннє спостерігалися в початку серпня.

Вчора на широкому ринку криптовалют спостерігалася інтенсивна крах, і ціни більшості активів поверталися до місячних мінімумів. Наприклад, ціна на Bitcoin (BTC) знизилася до підтримки 5 серпня на рівні $52,546. Незважаючи на відновлення до рівня понад $53,000, BTC закрив день зі спадом на 3,92%, найбільшим інтрадейним втратою цього місяця.

Крах крипторинку стався незабаром після кровопролиту, що спостерігався на фондовому ринку США. Незважаючи на це, XRP не уникнув краху ринку, показавши аналогічні втрати, але проявивши стійкість на психологічному рівні підтримки $0,50.

XRP впав до $0,5026 вчора, мінімум, приєн останній раз бачив 7 серпня, перш ніж відновитися. Однак цього краху виявилося достатньо, щоб спровокувати найбільшу сумарну кількість довгих закритих позицій на ринку фьючерсів XRP впродовж місяця. XRP свідчить Про Довгі Закриті Позиції

З контексту, учора, трейдери, які тримали довгі позиції в XRP, побачили закриття позицій на суму $3,58 мільйона, за даними Coinglass. Останній раз, коли на ринку спостерігався подібний показник, був 7 серпня, день остаточного рішення у справі Ripple. З $3,58 мільйона, закриття позицій на Binance становило $1,82 мільйона, що складає 50,8%.

Тим часом, на Bybit був зафіксований другий за величиною показник закритих позицій, загалом на $863,510 на довгих позиціях. На OKX, трейдери, які тримали довгі позиції, втратили $550,090 внаслідок закриття позицій, в той час як CoinEX зафіксував $164,470.

Загалом, за останні 24 години, загальні закриття склали $4,22 мільйона, при чому $3,58 мільйона були пов`язані з довгими позиціями, що складає 84,8% цієї суми. Для трейдерів з короткими позиціями закриття склало $636,450, можливо, внаслідок відновлення XRP з мінімального рівня $0,5026.

Навіть у зв`язку з обвалом XRP вчора, декілька коментаторів вказували на можливі продажі, спровоковані новими звітами про підтримку головою Ripple Крісом Ларсеном Камали Гарріс на майбутніх президентських виборах у США. Співзасновник Ripple приєднався до 87 інших керівників бізнесу, щоб підтримати Гарріс.

Проте, ринкові дані спростовують теорію про те, що падіння XRP було через продажі через цю новину. З 5 по 6 вересня загальна капіталізація ринку криптовалют знизилася на 6,42%, опустившись нижче рівня в $1,9 трлн. Це підтверджує, що відносно впливовий тренд на ринку XRP був результатом загального падіння ринку криптовалют.

Додатково підтверджуючи цей твердження, XRP відновився на 1,34% сьогодні з торговельною ціною в $0,5281, в той час як глобальна капіталізація ринку криптовалют підвищилася на 0,74%. Значно, торговий обсяг XRP також зрос на 108% до $1,50 мільярда, так як трейдери повторно входять на ринок після кровопролиття. Дані показують, що є поновлення довгих позицій.

Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть