XRP: Торгівля в умовах волатильності

XRP: Торгівля в умовах волатильності

1.82 Мільярда XRP: Ось, Що Відбувається, Коли Криптовалютний Ринок Зіткнувся з Новою Волатильністю?

Протягом останніх 24 годин XRP, сьома за розміром криптовалюта за капіталізацією ринку, була обмінена вражаючою кількістю 1.82 мільярда токенів, що становить практично $983 мільйони в обсязі угод, за даними CoinMarketCap. Ця торгівельна активність припадає на період збільшеної волатильності на криптовалютному ринку.

Криптовалюти торгувалися нижче в п`ятницю, оскільки інвестори очікували публікації звіту за серпень про ринок праці, в умовах зростаючих обурень щодо сповільнення економіки. Біткоїн впав на 1.42% за останні 24 години, в той час як ADA, LINK та Near, серед інших криптовалют, втратили від 2% до 6%.

XRP втратив 2.5% за останні 24 години, опустившись до $0.537. Ринок очікує на всеїдущий звіт по робочих місцях у США за серпень, який надходить в умовах обурення про стан економіки та ринку праці.

Дані, опубліковані у четвер, показали, що приватні робочі сили в серпні зросли на 99 000, значно менше, ніж очікувалося 140 000. Ці дані збуджують страхи стосовно економічного спаду та погіршення ринку праці, які були спровоковані кривавим звітом з робочих місць за липень, що був слабший, ніж очікувалося.

Наступне засідання Федеральних резервів закінчиться рішенням проставку % 18 вересня. Дія ціни XRP.

XRP в даний час бореться за підтримкою на щоденній SMA 100 близько $0.54. Можливість прориву та закриття нижче цього ключового рівня підвищує ризик подальших спадів. Якщо це станеться, XRP може стрімко опуститись до $0.49.

Навпаки, якщо покупці прискорюють XRP вище щоденних рухомих середніх 50 та 200, ціна може залишатись в діапазоні від $0.54 до $0.64 деякий час. Прорив понад $0.64 може відкрити шлях для потенційної хвилі до $0.74.

Тим часом, важливий прорив вище щоденних рухомих середніх 50 та 200 на $0.551 та $0.578 варто стежити за оберненням ціни XRP.

Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть