XRP: Втрата важливого рівня підтримки

XRP: Втрата важливого рівня підтримки

XRP втратив важливий рівень підтримки

XRP зазнав серйозного удару після втрати критичного рівня підтримки 200-денного EMA, що є основним вказівником для напрямку тривалості тренду. Якщо актив перетинає цей рівень і кластер рухомих середніх, може розвиватися більш глибокий віддачний тренд. Віддачний тренд на ринку вказується при перетині активом своєї 200-денної рухомої середньої, що часто стримує покупців та збільшує тиск на продаж.

Супровідна діаграма підкреслює тривожну технічну картину. Усі три основні рухомі середні — 50, 100 і 200 EMA — які зараз є рівнями опори, наразі торгуються нижче XRP. Ці рухомі середні, які колись допомагали визначати ціну, зараз становлять серйозні перешкоди для XRP, якщо він прагне відновити бичачий настрій.

Оскільки стає все більш очевидним, що бракує попиту на покупку, те, що XRP торгується нижче цих індикаторів, свідчить про значний спад довіри на ринку. Недавнє падіння ціни, яке супроводжується низьким обсягом, є ще одним фактором, який підсилює віддачний настрій.

Індикатор обсягу залишається низьким, що свідчить про те, що інвестори та трейдери не поспішають купувати XRP за цими цінами. Може бути складно для XRP зупинити падіння, якщо недостатньо обсягу для підтримки можливого відбитку. Надалі, $0,48 представляє наступний значний рівень підтримки, на якому варто тримати руку на пульсі.

Найближче майбутнє XRP значно буде вплинуте цим рівнем. Ціна може вказувати на більш глибоку корекцію та потенційно спричинити більший тиск на продаж, якщо вона перетне цей рівень підтримки. Однак, XRP може покласти основу для майбутнього відбитку, якщо зможе утримати цей рівень підтримки.

Відбиток, однак, не здається ймовірним, якщо не буде різкого зростання обсягу покупок, враховуючи поточну віддачну структуру ринку. RSI ще не досяг порогових значень, які вказували би на реверс. Відповідно, немає жодних чітких ознак реверсу в погляді, навіть якщо XRP може бути близьким до області перепроданості.

Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть