XRP: Сигнал на Покупку і Прогноз на Уздовження

XRP: Сигнал на Покупку і Прогноз на Уздовження

XRP Отримав Сигнал на Покупку, Аналітик Каже, Як Довго Може Продовжуватися Уздовження

Останнім часом аналітик пояснив, як сформувався сигнал на покупку для XRP на тижневому графіку, який може призвести до тривалого уздовження. XRP Недавно Спостерігав Сигнал на Покупку за Допомогою TD Sequential

У новому пості на X, аналітик Алі обговорив сигнал на покупку, що формується на тижневій ціні XRP. Відповідний індикатор - `Tom Demark (TD) Sequential` - технічний інструмент аналізу для визначення ймовірних точок реверсу ціни будь-якого активу.

Цей індикатор складається з двох фаз. Перша фаза називається `setup` і триває 9 свічок. Протягом цієї фази свічки однакової полярності підраховуються до 9, і після дев`ятої свічки можна припускати, що комодитет досяг верху або дна.

Якщо завершення `setup` відбулося із дев`яти зелених свічок (домінуючим трендом був бичачий), то індикатор вказуватиме на перехід у ведмежому напрямі. Так само, червоні свічки вказуватимуть на сигнал на покупку активу.

Друга фаза у TD Sequential - `countdown`, яка працює так само, як `setup`, але триває 13 свічок. Після цих 13 свічок може відбутися ще один реверс ціни.

Фаза TD Sequential першого типу була недавно завершена для XRP. Ось графік, який поділив аналітик, що показує формування TD Sequential setup на тижневій ціні криптовалюти:

Графік показує, що цей TD Sequential setup на 7-денній ціні криптовалюти сформувався із червоними свічками, оскільки ціна монети недавно знижувалася.

Історичний шаблон може означати, що актив може десь тепер досягнути ймовірного дна. Алі вказує, що XRP `готовий до уздовження тривалістю від одного до чотирьох тижнів`. XRP Продовжує Бути вниз Зі Старту Року

Рік 2024 розпочався для XRP різким зниженням, з якого актив все ще не зміг відновитися, оскільки його ціна продовжувала знижуватися, слідуючи негативному початку.

На наведеному нижче графіку показано, як криптовалюта виступала протягом останніх трьох місяців.

Короткий розпочатий реліз прийшов для XRP приблизно в період схвалення Bitcoin spot ETF, але так само, як він розігрався в загальному секторі, цей реверс також не міг тривати довго, оскільки інвестори розпочали продавати новини.

Після усього цього тренду вниз криптовалюта тепер торгується приблизно по рівню $0.50, що становить майже 18% втрати з початку року.

Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть