Соціальні наративи впливають на криптовалютні ринки

Соціальні наративи впливають на криптовалютні ринки

Ці соціальні наративи останнім часом впливають на криптовалютні ринки: дані

Криптовалютний ринок реагує на новини, тенденції і обговорення у спільноті з різних питань. Суттєве знання цих наративів дає інвесторам перевагу і допомагає їм приймати обгрунтовані рішення, які можуть захистити їх портфелі та інвестиції в цифрові активи.

Криптовалютна дослідницька та розвідувальна платформа Santiment виділила деякі наративи, які вплинули на ринок у цьому році. Згідно із фірмою, вплив цих соціальних наративів на ціни криптовалют все ще триває, і трейдери, які розуміють їх циклічну природу, можуть краще орієнтуватися в майбутній волатильності. Соціальні наративи, які впливають на криптовалюту

Одна з провідних тем, яка значно вплинула на спільноту, - наратив про крипто-кити (великі власники біткоїна та інших кращих криптовалют). Santiment зауважив величезний вплив китів на ціни криптовалют та те, як це стало ще однією причиною стурбованості у галузі.

Останні обговорення у соціальних мережах на платформах, таких як X, розкрили страхи спільноти про ринкові маніпуляції серед китів під час впливу цін унизу; проте цей когорт інвесторів ігнорується, коли ціни починають расти.

Ще однією гарячою темою стали регуляторні питання щодо майнінгу біткоїна (BTC) та його впливу на навколишнє середовище. Ці розмови поставили питання про довгострокову стійкість криптовалют та потенційний вплив глобального дослідження на прибутковість майнінгу.

Незважаючи на негативний настрій та страхи відносно жорстких регуляцій щодо цих операцій, ціна біткоїна продемонструвала стійкість; однак актив залишається схильним до коливань, які випливають із зміни політики майнінгу. TON, NFT та Мем-койни

Крім того, мережа The Open Network (TON) була у центрі багатьох обговорень, зі збільшенням інституційних інвестицій та новин про арешт Павла Дурова, засновника Telegram, соціальної медіа-платформи, пов`язаної з блокчейном.

З розвитком інституційного інтересу до TON арешт Дурова викликає страхи щодо значного зменшення ролі Telegram в крипто-просторі. Соціальна медіа-платформа залучила мільйони нових користувачів завдяки іграм у криптовалюту, які пропонуються в додатку.

Хоча ринок адаптувався до спаду, що настав після новин про арешт Дурова, є страхи подальших спадів у зв`язку з утрудненнями урядового втручання та можливих санкцій щодо діяльності платформи.

Слід відзначити, що сектор невзаємозамінних токенів (NFT) перебуває на гострому краю, особливо після того, як Комісія з цінних паперів та бірж США повідомила провідний майданчик OpenSea про попередження Веллса. Крипто-трейдери обговорюють можливість жорсткіших регуляцій для сектору NFT.

Популярними темами для обговорення є розмови про блокчейни із штучним інтелектом та смарт-контракти, а також завжди присутня хайпова хвилюваність від мем-койнів, яка була посилена створенням нових майданчиків, таких як Pump.Fun, SunPump і EtherVista.

Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Статья: Опционы на биткоин и эфириум: повышение волатильности на рынке.
Криптовалютные рынки ожидают повышенную волатильность из-за истечения опционов на BTC и ETH на $1,6 млрд. Решение Федеральной Резервной Системы также влияет на рынок. Биткоин и эфириум выросли после снижения ставок, но сейчас стабилизировались на уровнях $62 890 и $2450. Трейдеры должны оставаться осторожными, так как опционные истечения могут вызвать временную нестабильность. 📈📉🔥
Просмотреть
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть