Негативний настрій серед інвесторів призводить до зниження ціни XRP

Негативний настрій серед інвесторів призводить до зниження ціни XRP

XRP Profit Taking Hits 13-Month High, Price May Fall Below $0.50

XRP ціна пройшла важкості в набутті педмоги в останні тижні, не можучи зареєструвати будь-якого значущого зростання протягом місяця і півтора.

Відсутність руху вгору призвело до нетерплячості інвесторів. У результаті багато хто почали вилучати свої утримання, додаючи до тиску на криптовалюту. Рішучі інвестори XRP переходять до фіксації прибутків

Ціна XRP в основному обумовлена вспливом реалізованих прибутків, які досягли 13-місячного максимуму. Це свідчить про те, що чимало інвесторів фіксує прибутки, ймовірно, через те, що вони більше не вірять у короткостроковий ріст ціни.

Хвиля продажу може створити тиск на XRP, знижуючи ціну ближче до позначки в $0,50 або навіть нижче, якщо тренд буде продовжуватися. Цей спад є також ознакою зниження довіри серед інвесторів.

Дивіться докладніше: XRP ETF Пояснено: Що це таке і як це працює Реалізовані прибутки XRP. Джерело: Santiment

Це не звичайний процес фіксації прибутку. Метрика споживаного віку - показник руху активів довгострокових володарів - пережила найбільший високий рівень з грудня 2022 року. Цей показник показує, що довгострокові інвестори зараз переносять свої утримання, зазвичай це ознака того, що ці володарі втрачають терпіння.

Сплеск у метриці споживаного віку зазвичай передує періоду волатильності, коли довгострокові інвестори повертаються на ринок. Це може сигналізувати про значний зсув у руху ринку, коли досвідченіші володарі втрачають довіру до короткострокового відновлення XRP. Оскільки ці інвестори є опорною базою активів, їх дії можуть призвести до подальшого зниження ціни XRP.

Дивіться докладніше: XRP Age Consumed. Джерело: Santiment XRP Прогноз ціни: Зниження вперед

Ціна XRP в даний момент торгується на рівні $0,550, що вже нижче за рівень віддачі Фібоначчі на 38,2% на рівні $0,553. Якщо ціна не зможе повернути цей критичний рівень як підтримку, вона може впасти далі, тестуючи наступний 23,6% рівень Фібоначчі. Рівень віддачі $0,499 часто виступає як «підтримка в спекуляційному ринку».

З історичної точки зору рівень $0,499 виступав як міцна лінія підтримки для XRP. Імовірно, якщо XRP дійде до цієї ціни, спад зупиниться, оскільки покупці прагнуть накопичувати при $0,499.

Дивіться докладніше: Ripple (XRP) Прогноз ціни 2024/2025/2030 XRP Price Analysis. Джерело: TradingView

З іншого боку, XRP не показав значного падіння за останні 72 години, що свідчить про те, що різке падіння може бути уникнуто. Якщо криптовалюта зможе відновити $0,553 як рівень підтримки, це може стерти поточний песимістичний вигляд. У цьому випадку XRP може мати шанс на відновлення до $0,60, що може відкрити потенціальний биковий реверс.

Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Криптовалюты радуют инвесторов: BTC преодолел $64 тыс., ETH и SOL тоже растут. XRP не следует за трендом рынка. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Криптожурналист: XRP может достичь $5 к 2025 году, согласно прогнозам экспертов. Ash Crypto видит рост на 412-754%. Прогнозы также включают Bitcoin до $150-250 тыс. 😊📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Обзор: Celestia Mainnet запущена, цена токена TIA выросла на 21%. Рост связан с обновлением Lemongrass и улучшениями, усиливающими сеть Cosmos. Поддержка и интерес инвесторов растут. Цена достигла $6,48, с объемом торгов $312,67 млн за 24 часа. Рыночный прогноз неопределен из-за разблокировки 175,74 млн монет TIA 31 октября. 🚀📈🌐 #celestialaunch #TIAprice21% 🌟
Просмотреть
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть