Прогноз ціни криптовалюти SHIB на кінець вересня 2024: спад очікується

Прогноз ціни криптовалюти SHIB на кінець вересня 2024: спад очікується

Алгоритм машинного навчання встановлює ціну SHIB на 30 вересня 2024 року

До початку вересня 2024 року більшість основних мем-койнів уже далеко залишили за собою свої піки 2024 року, і є значні сумніви, чи вони їх знову досягнуть до кінця року, оскільки в останні місяці ці криптовалюти зробили мало іншого, крім спаду.

Одна з найпопулярніших таких криптовалют, заснована на Ethereum Shiba Inu (SHIB), не уникнула такої долі.

Незважаючи на те, що вона все ще на 28,87% у плюсі за рік на графіку за рік (YTD), токен ERC-20, що працює на блокчейн Ethereum, втратив 62,09% за останні шість місяців і 6,35% за останні сім днів торгів. Тим часом, ціна SHIB на сьогоднішній день, на момент публікації, становить $0,0000131 після зростання на 0,27% за 24 години.

Крім того, мем-койни не єдині учасники на крипторинку, які зазнали спаду в останні тижні. Багато інших цифрових активів - наприклад, Bitcoin (BTC) і Solana (SOL) - також в «червоному», що змусило багатьох трейдерів задуматися, чи поточний спад є лише тимчасовим бампом на шляху або початком відновлення «криптовоєни».

Намагаючись знайти відповіді для інвесторів - принаймні щодо Shiba Inu - Finbold консультував прогностичні алгоритми платформи, що спеціалізуються на прогнозуванні цін активів - PricePredictions - щодо того, де може знаходитися SHIB в останній день вересня. Алгоритм машинного навчання прогнозує ціну SHIB на 30 вересня

На жаль для сподівань на акції мем-койнів, передбачувальні алгоритми прогнозування PricePredictions прогнозують, що SHIB продовжить свій спад протягом вересня.

Зокрема, очікується, що популярний мем-койн впаде приблизно на 8,40% до $0,000012 у наступні сім днів і ще більше до $0,000011 до 30 вересня.

Технічний аналіз (TA), отриманий з платформи аналізу акцій та криптовалют TradingView 5 вересня, підтверджує висновок алгоритму. Незалежно від того, чи базується він на попередніх 24 годинах, 7 чи 30 днях на ринку, SHIB в цілому оцінюється як «продавати».

Осцилятори залишаються твердо на рівні «нейтрально», але рухомі середні (MA) показують «сильний продаж», за винятком випадку, коли розглядається весь попередній місяць. У таких умовах вони трохи покращуються і вказують на «продаж».

Чи може SHIB змінити спад цього вересня?

Тим не менш, незважаючи на мізерні перспективи для Shiba Inu, варто пам`ятати, що всі криптовалюти - а зокрема мем-койни - є дуже волатильними, і, якщо що, відносна більш плавність прогнозу PricePrediction робить його сумнівним.

Тим часом, факт того, що SHIB перебуває нижче як свого 50-денного простого рухомого середнього (SMA) у $0,00001502, так і свого 200-денного SMA у $0,00001962, є мало сумнівів, що мем-койн рішуче знаходиться в спаді.

З іншого боку, на момент публікації, Shiba Inu тримається вище свого найближчого рівня підтримки на рівні $0,00001291, що свідчить про те, що вона може принаймні скоро зупинити спад.

Кілька нових технічних розробок підсилюють бичий випадок для SHIB, включаючи новий механізм спалювання, запроваджений в середині серпня та, ще недавно, портал ShibDev - інструмент, призначений спростити розробку dApps у екосистемі значно більше доступною та стрімкою.

Портал ShibDev виявляється особливо перспективним для Shiba Inu, оскільки чистий приплив його великих власників збільшився на 265% за останні сім днів, час відповідно до першого значного раунду розробників, яких запросили прийняти участь. Тим не менше, варто відзначити, що це поки що не мало помітного впливу на ціну криптовалюти, яка зменшилася на 7,52% протягом цього часового проміжку.

Відмова від відповідальності: Зміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал перебуває під загрозою.

Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
🔥 Ripple прогнозирует достижение $1 с проектом FedNow, трансформирующим платежи. XRP технически готовится к росту, сопротивление на $0.60. Аналитики предсказывают XRP выше $1 в следующие годы. 🚀 #XRP #Ripple #FedNow
Просмотреть
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Криптовалюты радуют инвесторов: BTC преодолел $64 тыс., ETH и SOL тоже растут. XRP не следует за трендом рынка. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Криптожурналист: XRP может достичь $5 к 2025 году, согласно прогнозам экспертов. Ash Crypto видит рост на 412-754%. Прогнозы также включают Bitcoin до $150-250 тыс. 😊📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Обзор: Celestia Mainnet запущена, цена токена TIA выросла на 21%. Рост связан с обновлением Lemongrass и улучшениями, усиливающими сеть Cosmos. Поддержка и интерес инвесторов растут. Цена достигла $6,48, с объемом торгов $312,67 млн за 24 часа. Рыночный прогноз неопределен из-за разблокировки 175,74 млн монет TIA 31 октября. 🚀📈🌐 #celestialaunch #TIAprice21% 🌟
Просмотреть