SOL: Важливий сигнал на покупку

SOL: Важливий сигнал на покупку

Солана (SOL) - Винятковий сигнал на покупку, оскільки бики сподіваються на відновлення

Топ аналітик Алі Мартінес розкрив важливий сигнал на покупку для Солана (SOL). Криптовалютний ринок в останні часи переживає відчутний спад, і SOL також бореться з досягненням нових максимумів. Однак, здається, що плин повертається на користь Солана.

Мартінес розкрив, що індикатор TD Sequential SOL показав ключовий сигнал на покупку на щоденному графіку. За його словами, це означає, що потенційне відновлення ціни відбудеться. Крім того, Мартінес зазначив, що це відновлення відбудеться протягом одного до чотирьох щоденних свічок на графіку ціни SOL.

Індикатор TD Sequential - це широко використовуваний аналітичний інструмент. Він використовується для аналізу руху ринку та визначення часу виснаження тренду, а також потенційних рівноваг цін. В поєднанні з аналізом свічок на графіку ціни, цей важливий інструмент може передбачати рухи ринку.

У випадку з графіком Солана, індикатор TD Sequential дає сигнали на покупку після останньої корекції ціни. Якщо історія вказує на щось, можна припустити, що відновлення настає для Солана. Це відновлення, яке очікують бики, може бути короткостроковим. Однак воно може встановити темп для подальших приростів цін. Чого чекати від ціни Солана?

На момент публікації, Солана торгується за $132,64, після стрибка на 2,88% за останні 24 години. Це невеликий приріст, але він все ще важливий, оскільки інші монети не показують жодного імпульсу протягом цього часу. Крім того, ціна SOL зросла на 12,84% за останні 30 днів, що є важливим розвитком.

Більшість монет, такі як Bitcoin (BTC) і Ethereum (ETH), в цілому втратили 8-10% протягом цього часу. Це означає, що Солана є одним з найкращих активів на ринку наразі. Вона вдало поглинула негативний тиск і тепер готується до помітного відновлення, як підкреслив Алі Мартінес.

Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
🔥 Ripple прогнозирует достижение $1 с проектом FedNow, трансформирующим платежи. XRP технически готовится к росту, сопротивление на $0.60. Аналитики предсказывают XRP выше $1 в следующие годы. 🚀 #XRP #Ripple #FedNow
Просмотреть
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Криптовалюты радуют инвесторов: BTC преодолел $64 тыс., ETH и SOL тоже растут. XRP не следует за трендом рынка. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Криптожурналист: XRP может достичь $5 к 2025 году, согласно прогнозам экспертов. Ash Crypto видит рост на 412-754%. Прогнозы также включают Bitcoin до $150-250 тыс. 😊📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Обзор: Celestia Mainnet запущена, цена токена TIA выросла на 21%. Рост связан с обновлением Lemongrass и улучшениями, усиливающими сеть Cosmos. Поддержка и интерес инвесторов растут. Цена достигла $6,48, с объемом торгов $312,67 млн за 24 часа. Рыночный прогноз неопределен из-за разблокировки 175,74 млн монет TIA 31 октября. 🚀📈🌐 #celestialaunch #TIAprice21% 🌟
Просмотреть