Тонкоін (TON) знизився нижче $5: Що чекати далі

Тонкоін (TON) знизився нижче $5: Що чекати далі

Toncoin (TON) Price Drops Below $5: What to Expect Next

Toncoin (TON) впав на 10% за останні 24 години, вивівши його ціну нижче $5 вперше з травня. Зараз торгується за $4.67, цей новий мінімум призвів до того, що ринкові учасники шпекулюють про короткострокове майбутнє токену.

Ключове питання полягає в тому, чи TON зазнає швидкого відновлення, чи ж рецентній спад сигналізує подальші втрати. Toncoin Ключові рівні для спостереження

Для аналізу наступного кроку Toncoin, BeInCrypto розглядає карту ліквідацій, індикатор, який передбачає рівні цін, де може відбутися великомасштабна ліквідація. Карта також дозволяє трейдерам знаходити кращі позиції, де ціни можуть рухатися, використовуючи концентрацію рівнів ліквідації у тій точці.

Коли рівні ліквідності змінюються з фіолетового на жовтий, це свідчить про високу концентрацію ліквідності в тій точці. Це часто вказує на те, що ціна ймовірно буде рухатися в бік тієї області, оскільки ліквідність привертає ринкову активність.

За даними Coinglass, ціна TON може впасти до $4.54. Якщо це станеться, очікується ліквідація понад $400,000 угод

Хоча існує ще одна область високої ліквідності біля $4.73, індикатор Bull Bear Power (BBP) вказує, що цього рівня може не бути досягнуто. BBP є технічним інструментом, який використовується для оцінки сили биків і ведмедів на ринку. Коли BBP перетинається вище нульової лінії, це свідчить про те, що бики набирають моменту, і ціни можуть зрости.

Однак у випадку з Toncoin, BBP перетнувся нижче сигнальної лінії, вказуючи на те, що зараз ведмеді контролюють момент. Якщо цей тренд продовжиться, TON може стикнутися з посиленою тиском на продаж, додатково прискорюючи спад. Toncoin Bull Bear Power. Джерело: TradingView TON Price Prediction: The Decline Continues

Ціна Toncoin застрягла в корекційній фазі з 19 серпня. Цей спад вказує на те, що криптовалюта, підтримувана Telegram, мала більше періодів розподілу, ніж накопичення.

Крім того, щоденна діаграма показує, що TON сформував патерн округлого верху між 2 та 26 серпня. Цей патерн зазвичай вважається ведмежим і сигналізує потенційний реверс попереднього тренду.

З графіка нижче після появи патерну, TON мала лінію шиї на рівні $5.99, яка може або запобігти спаданню, або прискорити його. Однак бики не змогли утримати ціну вище лінії шиї, що призвело до спаду нижче $5.

Зараз бики не в змозі допомогти Toncoin у його відновленні. В результаті ціна може впасти нижче $4.60, ймовірно досягнувши $4.55. Однак якщо купівельний тиск збільшиться, цей спад може розвернутися, дозволяючи ціні TON піднятися до рівня $5.40.

Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
🔥 Ripple прогнозирует достижение $1 с проектом FedNow, трансформирующим платежи. XRP технически готовится к росту, сопротивление на $0.60. Аналитики предсказывают XRP выше $1 в следующие годы. 🚀 #XRP #Ripple #FedNow
Просмотреть
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Криптовалюты радуют инвесторов: BTC преодолел $64 тыс., ETH и SOL тоже растут. XRP не следует за трендом рынка. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Криптожурналист: XRP может достичь $5 к 2025 году, согласно прогнозам экспертов. Ash Crypto видит рост на 412-754%. Прогнозы также включают Bitcoin до $150-250 тыс. 😊📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Обзор: Celestia Mainnet запущена, цена токена TIA выросла на 21%. Рост связан с обновлением Lemongrass и улучшениями, усиливающими сеть Cosmos. Поддержка и интерес инвесторов растут. Цена достигла $6,48, с объемом торгов $312,67 млн за 24 часа. Рыночный прогноз неопределен из-за разблокировки 175,74 млн монет TIA 31 октября. 🚀📈🌐 #celestialaunch #TIAprice21% 🌟
Просмотреть