Стаття: Bitfarms захищає майбутню покупку перед Riot Platforms

Стаття: Bitfarms захищає майбутню покупку перед Riot Platforms

Bitfarms захищає свою майбутню покупку, вважаючи недавні твердження Riot Platforms «маніпуляцією».

Між Bitfarms і Riot, який триває вже кілька місяців, розбурхалися знову вівторок, коли остання компанія закликала Bitfarms припинити всі транзакції перед своїм збором акціонерів у жовтні.

Це повідомлення — у формі відкритого листа Riot акціонерам — прийшло після того, як Bitfarms минулого місяця розкрила свою запропоновану покупку Stronghold Digital.

Ріот, який є найбільшим акціонером Bitfarms, критикував майбутню угоду на $125 мільйонів у вигляді акцій за акції (при цьому Bitfarms також планує скасувати $50 мільйонів боргу). Він відзначив, що сума $175 мільйонів є понад 100% премією до закритої ціни акцій Stronghold у день перед оголошенням.

Незважаючи на те, що Bitfarms не захистила конкретну суму, яку вона планує заплатити за Stronghold у своєму заявленні у середу, угода пропонує «величезну можливість збільшення вартості», вважає компанія.

Вона додає, що угода планується диверсифікувати доступ Bitfarms до енергії і перебалансувати свій енергетичний портфель в бік США. В цілому, угода може додати близько 307 мегаватт потужності до кінця наступного року.

Riot спробував купити Bitfarms раніше цього року через так звану «ворожу» пропозицію, яку Bitfarms відхилила. Riot зараз володіє 19,9% акцій в Bitfarms.

Звинувачуючи керівництво Bitfarms у «нерозумній практиці корпоративного управління та постійній неспроможності реалізувати повний потенціал Bitfarms», Riot скликав спеціальну зустріч акціонерів, заплановану на кінець жовтня.

«Майбутня спеціальна зустріч не стосується корпоративного управління, як це було визначено Riot, а скоріше про спробу Riot придбати Bitfarms за зниженою ціною на користь акціонерів Riot, а не акціонерів Bitfarms», — заявив Bitfarms.

Riot також твердить, що Bitfarms не була готова «працювати конструктивно» з компанією. Bitfarms практично звинувачує Riot у тому ж, вказуючи, що вона відмовилася укласти угоду про нерозголошення з Bitfarms і не виправила свою пропозицію щодо придбання.

На майбутньому засіданні буде проведено голосування за двох нових потенційних керівників. Riot висунув кандидатури Amy Freedman та John Delaney на заміну співзасновникові Андещу Фінкіельштайну та Фанні Філіп як членам ради директорів.

Рішення Bitfarms призначити Бена Ганьйона генеральним директором до ради місяць тому, коли співзасновник компанії Ніколя Бонта пішов у відставку, було реалізовано «незалежно від Riot, в інтересах всіх наших акціонерів», — вказав Bitfarms у середу.

«Рада розгляне та відповість на поправлену пропозицію Riot у відповідний час», — додала компанія. «На даному етапі жодних дій акціонерів не потрібно».

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть