Нерентабельність майнінгу Bitcoin на рекордно низькому рівні, повідомляє JPMorgan

Нерентабельність майнінгу Bitcoin на рекордно низькому рівні, повідомляє JPMorgan

Майнінг Bitcoin Має Надзвичайно Швидкість Нерентабельності, Заявляє JPMorgan

Нерентабельність майнінгу Bitcoin перебуває на рекордно низькому рівні, повідомляє звіт.

Загальна ринкова капіталізація американських компаній, які займаються майнінгом Bitcoin, стежать у банку, впала на 15% у минулому місяці, повідомляє JPMorgan.

Банк зауважив, що складність майнінгу зросла на 9% порівняно з попереднім місяцем.

Нерентабельність майнінгу Bitcoin (BTC) перебуває на рекордно низькому рівні, повідомив JPMorgan (JPM) у дослідженні, опублікованому во вівторок.

`Ми оцінюємо, що майнери Bitcoin середньо заробили $43,600 за EH/s щоденного блокового доходу у серпні, найнижча точка у історії,` - пишуть аналітики Реджінальд Сміт і Чарльз Пірс.

Це порівнюється з вершинним значенням у $342,000 у листопаді 2021 року, коли ціна BTC становила $60,000, а обсяг обчислювальних можливостей мережі становив 161 EH/s.

Акції майнінгових компаній знизилися зі зменшенням середньої ціни найбільшої криптовалюти у третій місяць поспіль та зростанням обсягу обчислювальних можливостей мережі. Обсяг обчислювальних можливостей вказує на загальну комбіновану обчислювальну потужність, використовану для майнінгу та оброблення транзакцій на blockchain з доказом роботи.

Загальна ринкова капіталізація 14 американських компаній, що займаються майнінгом, вказаних у звіті банку, скоротилася на 15% у місяць до $20 мільярдів, причому лише три з компаній перевищили біткоїн за цей період, повідомляється у звіті.

Обсяг обчислювальних можливостей мережі, який є проксі для конкуренції у галузі та складності майнінгу, зрос для другого місяця поспіль, зауважив банк. `Середній обсяг обчислювальних можливостей мережі становив 631 EH/s у серпні, що є на 16 EH/s більше, ніж у попередньому місяці, та приблизно на 20 EH/s нижче, ніж перед поділом на дві частини,` - пишуть автори.

JPMorgan відзначив, що складність майнінгу зросла на 9% у минулому місяці, що на 4% вище, ніж перед поділом на дві частини.

У серпні спостерігалося короткочасне зростання комісій за транзакції до 120% від блокової винагороди, що є `інкрементним позитивним` для майнерів, додали у звіті.

Банк зауважив, що річна волатильність біткоїна зросла до 62% у серпні з 45% у липні.

Докладніше: JPMorgan Каже, що Майнінг Біткоїна Значна Опортуність Становить Близько $74 мільярдів

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть