Неврожайний серпень: біткоїн падає до $55,500

Неврожайний серпень: біткоїн падає до $55,500

Біткоїн на падіння під $ 56 тис. після червоного дня азійських фондових ринків. BTC на короткий час впав до $ 55,500, найнижчого рівня з початку серпня, щоб повністю анулювати всі прирости за останній місяць.

У серпні індекс виробництва Інституту управління постачанням впав вже вп`яте поспіль, спостерігаючи підйом від липня, але залишаючись нижче позначки 50.

Біткоїн (BTC) впав до найнижчого рівня з початку серпня уранці середи в азійський час після глибоких втрат на американських та азіатських фондових ринках, де деякі основні акції впали майже на 10%.

BTC на короткий час впав до $ 55,500, найнижчого рівня з початку серпня, щоб анулювати практично всі прирости за останній місяць. Широкий ринок, відстежуваний CoinDesk 20 (CD20), рідка платформа, що відстежує найбільші токени за капіталізацією ринку, впав майже на 6%. Основні токени solana`s SOL та етер (ETH) втратили понад 7%, очолюючи втрати.

Американські акції, відстежувані Nasdaq 100 та S&P 500, впали аж на 3.5% нижче вівторка, щоб розпочати історично недобрий вересневий місяць, коли слабкі дані про виробництво викликали стурбованість через економічне сповільнення. Цей рух поширився на азійські ринки, оскільки японський Nikkei впав більше ніж на 4% у годинах після відкриття - загострюючи тремтіння від розгортання минуломісячної розгортки yенової облямівки.

У серпні індекс виробництва Інституту управління постачанням впав вже вп`яте поспіль, спостерігаючи підйом від липня, але залишаючись нижче позначки 50. Індекс є щомісячною оцінкою рівня економічної діяльності в американському виробничому секторі і вважається ознакою загальної економіки.

Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
🔥 Ripple прогнозирует достижение $1 с проектом FedNow, трансформирующим платежи. XRP технически готовится к росту, сопротивление на $0.60. Аналитики предсказывают XRP выше $1 в следующие годы. 🚀 #XRP #Ripple #FedNow
Просмотреть