Нове оновлення DAO Arbitrum: ARB готується до стрибка?

Нове оновлення DAO Arbitrum: ARB готується до стрибка?

Арбітріум випустив важливе оновлення DAO: Чи готується ARB до стрибка в ціні?

Офіційний акаунт Arbitrum Foundation випустив важливе оновлення щодо системи управління Децентралізованою Автономною Організацією (DAO) блокчейну. Зокрема, оновлення спрямоване на майбутні вибори в Раду Безпеки Arbitrum, які є ключовими для захисту членів спільноти. Цей розвиток, що співпадає з загальним зниженням ринкової оцінки, викликав побоювання щодо можливого впливу на ціну Arbitrum в майбутньому.

Рада Безпеки Arbitrum та Вплив на Екосистему

Фонд вважає, що зараз прийшов час для наступних виборів в Раду Безпеки. Він зауважив це, оскільки останній відбувся понад шість місяців тому. Рада Безпеки складається з 12 осіб, обраних членами DAO Arbitrum шляхом голосування. Їхньою основною функцією є внесення термінових змін в мережу в екстрених та часово чутливих ситуаціях.

Ці особи мають можливість миттєво оновлювати систему в разі потреби, щоб забезпечити безпеку та цілісність. Проте їхня основна функція полягає в тому, щоб робити термінові зміни в мережі в екстрені та часово чутливі ситуації.

Рада Безпеки поділена на дві групи. Вибори проводяться кожні шість місяців у березні та вересні для заповнення місць у двох групах. Рада - це відповідь спільноти на непередбачені загрози. Члени забезпечують безпеку, універсальність та готовність екосистеми до наступних дій.

Наступна група виборів, розбита на 6 етапів, запланована на цей місяць. Перший етап потребує від зацікавлених кандидатів повідомити спільноту про свою участь з 1 по 15 вересня.

На другому етапі зацікавлені кандидати (які вже не є членами Когорти березня 2024 року) можуть зареєструватися на посаду в Раді Безпеки з 15 по 22 вересня. Нарешті, результати протоколу будуть оприлюднені до 16 листопада. На цей момент шість кандидатів з найвищою кількістю голосів офіційно приєднаються до Ради Безпеки.

Ключова Статистика по Arbitrum: Чи Змінить Новий DAO Погляд?

Arbitrum перетворився на одне з найкращих рішень на базі Ethereum на другому рівні блокчейну. Незважаючи на останню волатильність ринку, ARB, внутрішня криптовалюта екосистеми, продовжує бачити змішаний настрій щодо зростання.

Протягом останніх 24 годин ціна ARB зросла на 1,12% і становить $0,5127. Обсяг торгів йшов тим же шляхом, збільшуючись на 55% протягом того ж часу до $154 мільйонів.

Згідно з технічним аналізом, ARB перевищив 200-денний ЕМА, з миттєвою підтримкою на рівні $0,64, з потенційним досягненням рівня $0,95. На відміну, миттєва підтримка знаходиться на рівні $0,52; прорив цієї межі може призвести до падучого тренду ARB.

Учасники ринку очікують, що надходження до Ради Безпеки подальше збереже бикову траєкторію ARB. Хоча жодні термінові оновлення не були необхідні, ця контингенція може допомогти підвищити довіру інвесторів. Гонка до Децентралізації

Концепція децентралізації стала одним з найважливіших пріоритетів серед провідних проектів у криптосистемі. Сьогодні рано, головний маркетинговий виконавець Shiba Inu LucieSHIB поділилася важливими деталями щодо майбутнього запуску DAO проекту. Хоча дата ще не була оголошена, виділення виконавця дали спільноті надію на те, що SHIB отримає більше користі в цілому.

Cardano, ще один провідний блокчейн-проект, запустив своє оновлення жорсткого вілка Chang, яке перетворило ADA на токен управління. Із досягненнями Cardano наразі він випереджає SHIB та ARB у боротьбі за децентралізацію.

Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
🔥 Ripple прогнозирует достижение $1 с проектом FedNow, трансформирующим платежи. XRP технически готовится к росту, сопротивление на $0.60. Аналитики предсказывают XRP выше $1 в следующие годы. 🚀 #XRP #Ripple #FedNow
Просмотреть