Прогноз ціни Notcoin (NOT) на основі аналізу тенденцій - вересень 2021

Прогноз ціни Notcoin (NOT) на основі аналізу тенденцій - вересень 2021

Ціна Notcoin (NOT) відстежує відновлення до $0,01, оскільки утримувачі чекають на відновлення.

Ціна Notcoin (NOT), яка зменшилася на 28% протягом останніх 30 днів, відновлюється сьогодні. На момент публікації, NOT торгується за $0,0084, що свідчить про те, що широкі ринкові умови можуть стабілізуватися.

Чи зможе криптовалюта утримати цей ріст? Цей аналіз on-chain досліджує можливість. Належність навколо Notcoin наближається до значущої зміни

Точно три місяці тому Notcoin (NOT) досягнув історичного максимуму в $0,028. Цей підйом відбувся кілька тижнів після того, як вірусний проект з видобутку монет за допомогою Telegram розповсюдив численні токени серед своїх користувачів.

З того часу ціна NOT впала на 70%, переважно через значний забір прибутку та проблеми, пов`язані з генеральним директором Telegram Павлом Дуровим.

Незважаючи на ці невдачі, дані від Santiment показують зміну настрою від песимістичного до оптимістичного. На початку вересня Зважений настрій Notcoin становив -0,66.

Стрибки в цьому показнику вказують на багато позитивних згадок про проект, тоді як зменшення відображає песимістичний погляд. Наразі настрій покращився до -0,21, що свідчить про значну зниження негативного настрою в онлайні. Якщо показник підніметься в позитивну зону, це може призвести до збільшення попиту на токен.

Незважаючи на нещодавнє песимістичне середовище, утримувачі Notcoin продемонстрували значну терпіння. Згідно з даними від IntoTheBlock, середній термін утримання переданих монет збільшився на 247% протягом останніх семи днів.

Цей показник відображає тривалість, протягом якої криптовалюта утримується перед тим, як буде передана. Зменшення часу утримання загалом вказує на те, що більше учасників ринку продають, що може тиснути ціни вниз.

Однак зростання терміну утримання, як у випадку з NOT, свідчить про те, що утримувачі чекають терпляче і впевнені, що ціна врешті-решт зросте.

Прогноз ціни NOT: Все залежить від ключової області

На щоденному графіку Notcoin видно, що він виходить з падіння, з яким стикається з липня, торгуючи на рівні підтримки $0,0084, яка раніше викликала ралі до $0,028 у червні. Однак це не гарантує повторення цього реакції.

Останні спроби перевірити рівень $0,014 не вдалися, що свідчить про те, що це може бути складною метою. Якщо бики зможуть захистити рівень підтримки $0,0084, перша ціль Notcoin може бути близько $0,0095, з можливістю зростання до $0,010.

Однак ці сценарії можуть бути анульовані, якщо токен впаде нижче ключової підтримки. Якщо це станеться, ціна Notcoin може впасти до $0,0077.

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть