Надзаголовок:
$10 мільярдів виходить з ринку Solana за 30 днів: що відбувається?

Якісна криптоактивність SOL втратила $10 млрд за останній місяць - одна з причин ведмежого настрою.

Надзаголовок: $10 мільярдів виходить з ринку Solana за 30 днів: що відбувається? Якісна криптоактивність SOL втратила $10 млрд за останній місяць - одна з причин ведмежого настрою.

$10 мільярдів виходить з Solana за тиждень; ось чому

Динаміка цін, яка наступила після звіту про зайнятість на межі між липнем та серпнем, зробила як акційні, так і криптовалютні ринки схожими на будинок з карт.

Фактично, незважаючи на відновлення, яке настало після початкового бойового потопу, багато активів залишаються депресованими порівняно зі своїми раніше досягненими піками 2024 року, з особливою білью постраждалими альткоіни.

Хоча обговорення в криптоспільноті було переважно спрямоване на Ethereum (ETH) і, у ще більшому обсязі, на Bitcoin (BTC) спочатку після його зростання понад $60 000, а потім зниження до $58 000, лише небагато великих цифрових активів мали такий слабкий серпень як Solana (SOL). $10 мільярдів вибито з ринкової капіталізації Solana всього за 30 днів

На жаль, п`ятій за величиною криптовалюті за ринковою капіталізацією – SOL – в останні 30 днів випало майже точно $10 мільярдів, і навіть до $15 мільярдів, якщо врахувати його спад з серпневих піків.

Не дивлячись на величину внизу, його кореневі причини набагато складніше пояснити, ніж можна було б очікувати і ймовірно випливають з бурі різних, але пов`язаних факторів.

По-перше, долю Солани завжди було тісно пов`язано з силою її спільноти та екосистемою. Їх збільшення в 2024 році за розміром не обов`язково призводило до збільшення стійкості.

Наприклад, поява кількох нових мем-коїнів – і, можливо, найвідоміший приклад, DogWiffHat (WIFF) – допомагав SOL під час міцного бикового ринку в березні, але лише підвищував тиск на продаж у більш пізні місяці.

Така структура грала важку для SOL перетнути його 20-денну експоненціальну середню (EMA) та 50-денну просту рухому середню (SMA) – і, фактично, Solana залишалася нижче обох за останні 30 днів – що ще більше підсилювало виснажений настрій.

Популярний токен також ймовірно страждає від ширших тенденцій на крипторинку, при цьому останній розвиток може мати певний відблиск на інших цифрових активах, таких як арешт Павла Дурова з Telegram та пов`язане з цим падіння Toncoin (TON).

Недавні долі Bitcoin, від якого в останні 30 днів було втрачено понад $100 мільярдів з ринкової капіталізації, ймовірно, мали ще більший вплив, оскільки найдавніша криптовалюта світу зазвичай визначає напрямок всього ринку. Solana ймовірно продовжить свій занепад у наступних місяцях

Завершуючи, крім того, за останні 30 днів торгівля призвела до зниження ринкової капіталізації SOL на $10 мільярдів та падіння ціни на 13,90% до $132,69, багато експертів вважають, що попереду є ще більше падінь.

Наприклад, компанія Scient опублікувала пост X в останній день серпня, роз`яснюючи, що вони вважають, що Solana перебуває в стані тривалого ведмежого пенданту – ведмежого пенданту, який призведе до подальшого ведмежого прориву протягом наступних чотирьох-шести тижнів після поточного періоду цінової консолідації.

$SOL В ЦЬОМУ ВЕЛИКОМУ 6-МІСЯЧНОМУ ВЕДМЕДЖОМУ ПЕНДАНТІ.

- Один із найчистіших HTF ведмежих пендантів, які я коли-небудь бачив.

Приблизно 4/6 тижнів, наступний відносний тренд буде відновлено. pic.twitter.com/3P5wbDVtX1 — Scient (@Crypto_Scient) 31 серпня 2024 р.

Ще один видатний аналітик, крипто стратег Бенджамін Коуен, стверджував, що багато альткоінів повторять той самий шаблон, що й у 2019 році – іншому році, коли Федеральний резерв послабив свою політику.

За словами Коуена, після того як альткоіни побачили великі прирости раніше в 2024 році – і, фактично, відбулися ракетні тиражі SOL в кінці 2023 та початку 2024 року, коли він прискорився від $20 до $200 – вони схильні на падіння. Чи може Solana повернутися в вересні?

Однак, незалежно від того, що майбуть майбутнє, Solana все ще трохи вище від справжніх рівнів небезпеки, оскільки у нього є більше місця для спуску, перш ніж він почне лякати загальні рівні підтримки між $118,89 та $126,37, а якщо у нього вдасться перейти через найближчий опір на рівні $133,86, він може отримати хоча б трохи бикового імпульсу.

На завершення, не дивлячись на те, що деякі аналітики передбачають подальше падіння альткоїнів у зв`язку з послабленням політики ФЕД, зниження ставок зазвичай вважаються позитивними для ризикових активів і можуть призвести до неочікуваного оживлення Solana та інших криптовалют.

Відмова від відповідальності: Вміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал перебуває в ризику.

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть