Прогноз на XRP: биковий ринок через 30 днів

Прогноз на XRP: биковий ринок через 30 днів

XRP Биковий ринок розпочнеться через 30 днів, заявив аналітик

Відомий криптоспільноти пундит BarriC відважно заявив, що великий биковий ринок для XRP розпочнеться через 30 днів.

BarriC висловив цей настрій у нещодавньому повідомленні на X, яке привернуло увагу криптоспільноти. У своєму повідомленні він встановив амбітний графік для очікуваного підйому ціни XRP.

Необхідно відзначити, що XRP був одним з найгірших криптовалютних активів на цьому биковому ринку, який почався в останньому кварталі 2023 року. В даний момент XRP торгується на рівні $0,5504, приблизно в тому ж діапазоні, що й торгувався востаннє у вересні минулого року.

Це застоюється на фоні деяких його найближчих аналогів, таких як BNB та Ethereum, які мали більш значні прирости.

Проте, за словами BarriC, довгоочікуваний биковий ринок XRP розпочнеться всього через 30 днів, з очікуваним значним рухом ціни вже у жовтні.

Коментарі BarriC підкреслили короткий проміжок часу для інвесторів накопичувати XRP за поточною ціною. Він наголосив, що ті, хто скористається цією можливістю і купить зараз, можуть очікувати значних вигод.

BarriC передбачає, що ціна XRP може піднятися вище $3 в листопаді та грудні, зробивши ціни нижче $1 дещо минулим. Він додав, що на початку 2025 року очікуються ще більш захоплюючі рухи цін для XRP.

За його словами, `Кожен, хто говорить іншим чином, не розуміє крипторинок`.

Виступ XRP у 4-му кварталі 2023 року

Впевненість аналітика у позитивному 4-му кварталі для XRP може бути впливована переважаючим оптимізмом, що кити зроблять 4-й квартал 2024-го року все інше, крім нудьги. Визначені спостерігачі ринку, такі як Ki Young Ju, засновник CryptoQuant, висловили цей настрій.

Звичайно, 4-й квартал 2023 року позначив початок поточного бикового ринку, коли Bitcoin востаннє був бачений на рівні $30K. Багато хто сподівається, що схожий шаблон виникне.

Ринок залишався на підйомі в перший квартал 2024 року, коли Bitcoin досягнув історичного максимуму перед своєю подією з півлювання.

Проте, XRP мало скористалося цим бадьорим ринком. Щоквартальний звіт Ripple, наприклад, показав, що XRP завершив Q1 2024 року з від`ємним приростом ціни на 5%, незважаючи на закриття Q4 2023 з позитивним приростом на 5%. Цей спад підкреслює підбиття під активом, навіть коли біржа загального ринку процвітала.

Але на цей раз BarriC очікує іншу ситуацію. Він розмірковував про потенційну впливовість запуску біржевого фонду XRP (ETF).

ETF XRP зробив би цифровий актив доступнішим для широкого кола інвесторів, включаючи інституційних, що потенційно приведе до значного попиту та сприятиме росту цін.

В кінці кінців, він наголосив, що наступні шість місяців можуть бути вирішальними моментами для XRP, з можливістю для активу досягти нових висот.

Реакція спільноти

Коментарі BarriC не залишені без сумнівів. Багато в спільноті висловили сумнів, заявивши, що помістили пост в закладки та планують повернутися до нього, коли мине його амбітний строк, особливо якщо XRP залишиться непереконливим.

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть