Прогноз ціни XLM: Ризики та Перспективи

Прогноз ціни XLM: Ризики та Перспективи

Прогноз ціни XLM: Трейдери спостерігають за ключовими рівнями, оскільки наступні кроки Stellar Lumens набирають форму

Stellar (XLM) може побачити спад на 12% після розриву від песимістичної подвійної верхньої формації. Ключові рівні ліквідації навколо $0.091 та $0.0948 можуть спричинити значні рухи ціни.

Стеллар (XLM) нещодавно показав ознаки потенційного руху вниз після розриву від подвійної верхньої формації цінової дії. Цей песимістичний технічний індикатор натякає на те, що ціна XLM може збиратися врятуватися у недалекому майбутньому. Настрій ринку все ще переважно несприятливий, що ставить більший тиск на Stellar та інші криптовалюти.

Подвійна вершина - популярна песимістична формація, яка передбачає, що ціна впаде після прориву шиї. Стеллар нещодавно відхилився від цієї формації, що викликало деяке хвилювання серед трейдерів та аналітиків, особливо враховуючи те, що криптовалюта наразі торгується нижче 200 Експоненційного Рухомого Середнього на щоденному графіку. Ця позиція нижче 200 EMA також підтримує песимістичний тренд, що дозволяє прогнозувати спад ціни XLM на 12%, спрямовуючи на рівень $0.083.

Однак учасників ринку закликають дочекатися підтвердження перед зробленням наступного кроку. Щоденне закриття свічки нижче рівня $0.0915 підтвердить розрив і ймовірно спонукатиме подальшому продажу. До отримання цього підтвердження слід бути обережними, враховуючи складну природу поточних цінових дій. Потенційні ліквідації можуть спровокувати подальшу цінову волатильність

Дані від постачальника аналітики on-chain CoinGlass показують конкретні пороги ліквідації, які можуть вплинути на ціну XLM. З іншого боку, основні рівні ліквідації знаходяться близько $0.091, тоді як згори вони становлять близько $0.0948. Завдяки високому рівню кредитного плеча, використаному трейдерами на цих рівнях, навіть невелика зміна ціни може призвести до ліквідацій.

Наприклад, якщо XLM впаде до $0.091, поблизу $280,000 вартості довгих позицій виявляються під загрозою ліквідації. З іншого боку, якщо ціна підніметься до $0.0948, $170,000 вартість коротких позицій може бути закрита. Це робить ситуацію ще ризикованішою, враховуючи, що настрій ринку все ще вкрай ніжний.

Однак карта ліквідацій CoinGlass показує, що песимістичний настрій не був подоланням. Це означає, що відкриття можливих цін може бути варіантом, навіть якщо відбудеться критичний розрив. Он-чейн метрики вказують на незначний позитивний прогноз

Крім даних про ліквідацію, ще один важливий показник on-chain є відсотковий фінансований рейтинг, зважений відкритим інтересом (OI). Цей індикатор, який є ринковим настроєм, слабо позитивний для Stellar з відсотком на рівні 0.0019%. Цей позитивний фінансований рейтинг може означати, що трейдери можуть очікувати підйому ціни, незважаючи на загальний песимістичний ринок.

Проте, загальний відкритий інтерес XLM зменшився на 2.3% за останні 24 години, що свідчить про зниження інтересу трейдерів. Це зменшення відкритого інтересу може свідчити про те, що трейдери втрачають впевненість у ринок, обираючи ліквідувати свої позиції в таких умовах. На момент написання, Stellar (XLM) торгується навколо рівня $0.0938, зазнавши незначного спаду на 0.2% за останні 24 години.

З іншого боку, як раніше повідомляв CNF, популярний обробник платежів криптовалют Simplex оголосив, що додатиме USD Coin (USDC) на мережу Stellar. Ця інтеграція з Simplex та StellarOrg означає, що клієнти тепер можуть придбати USDC на мережі Stellar швидкими та дешевими транзакціями.

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть