XRP готується до притоку, згідно з аналізом TD Sequential

XRP готується до притоку, згідно з аналізом TD Sequential

XRP тижнева діаграма сприяє масштабній інвестиційній можливості

Незважаючи на те, що більша частина криптовалютного сектора торгує в червоному цього тижня, тимчасова затримка може сприяти насамперед накопиченню деяких активів, зокрема XRP, який здається готується до початку притоку, тривалість якого становитиме щонайменше один тиждень.

Як випадає, індикатор TD Sequential для XRP, який загалом вказує на потенційні зворотні тенденції та патерни тривалості, сигналізує про `купівлю` на щотижневій діаграмі для цієї криптовалюти, як зазначено в аналізі, опублікованому експертом криптоторгівлі Алі Мартінезом на X посту, опублікованому 6 лютого.

На самом ділі, згідно спостережень відомого аналітика криптовалют, такий контекст діаграми показує, що XRP готується до `періоду зростання тривалістю від одного до чотирьох тижнів`. Тому це може бути ідеальний час для покупки до очікуваного збільшення ціни.

Аналіз ціни XRP

На даний момент токен XRP торгується на рівні $0,503, з реєстрацією зниження на 0,49% протягом останніх 24 годин, що приєднується до 5,95% падіння протягом останніх семи днів і втрати на 11,23% за місяць, відповідно до даних про ціни на 6 лютого.

Заключно, TD Sequential, який виявився відносно точним у виявленні майбутніх тенденцій, принаймні в випадку популярного криптоактиву з тематикою собаки Shiba Inu (SHIB), може дійсно попередити про наближення притоку XRP та, отже, дозволити раннім вкладникам отримати прибуток.

Тим не менш, ціну XRP може вплинути інші фактори, такі як події в судовому протистоянні між Ripple та Комісією з цінних паперів та бірж США (SEC), тому важливо слідкувати за новинами галузі та проводити власне дослідження перед вкладенням коштів.

Умови використання: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Інвестуючи, ви ризикуєте свій капітал.

Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть