Uniswap Price (UNI) Roadmap To $7: Очікується 10% Зростання

Uniswap Price (UNI) Roadmap To $7: Очікується 10% Зростання

Uniswap Price (UNI) Roadmap To $7: Is a 10% Surge Coming

Ціна Uniswap (UNI) стоїть на рівні близько $6 та зросла на понад 5% на цьому тижні. Беручи до уваги останнє зростання з обсягом зростання понад 12%, очікується надходження наступного зростання понад 10%.

Ціна UNI показує обіцяючі ознаки відновлення та направляється на повернення до мітки 20-денного EMA. Після тижнів поганої виконавчої діяльності альткоїни побачили зворотний патерн, ймовірно, посаджуючи старт.

Останні рухи цін показують формування підґрунтевого фонду навколо мітки $5.20. Це нижнє формування сигналізувало про поворотний пункт, коли альткоїна завершила фазу ретрейсменту та готова запланувати зворотність. Чи може криптовалюта Uniswap перетнути рубіж у $7?

Формуючи міцну підтримку навколо мітки $5, ціна Uniswap показала відновлення та зробила декілька свічок doji, які представляють нерішучість та відображали ознаки накопичення покупців.

У майбутньому Uniswap Crypto сподівається розтягнути відновлення. Він спрямовувався на мітку $7 для повторного відвідування у найближчих сесіях.

Графік ціни UNI | Джерело: Santiment

На момент публікації ціна UNI торгувалася на рівні $5.98 зі зростанням понад 2,30% за день, передаючи бикові сигнали. Займаючи 22 місце з ринковою капіталізацією $5,34 мільярдів, UNI має загальну обсягову вартість 1 мільярд.

$UNI вілфій паттерн виходить із себе @eliz883 pic.twitter.com/b9Hho3SYmw — Kaizen (@Ka1zen_X) 29 серпня 2024 року

Твіт від @kaizen | Джерело: X

Якщо попит стрибне, UNI може спрямуватися на мітку 50-денного EMA, близьку до $7, і може спровокувати зворотню хвилю незабаром. Тим часом, індекс відносної сили (RSI) осцилював нижче 50, показуючи приглушений купівельний тиск.

Так само Chaikin Money Flow (CMF) демонстрував рухи навколо нульової мітки, підкреслюючи низькі припливи капіталу.

На позитивну ноту його співвідношення Число перемог-Число поразок (ADR) було вище 1 при 1,89. Це свідчило про зростання купівельної активності та загальний позитивний настрій серед інвесторів. Бикові сигнали на ф`ючерсному ринку

Позитивний рівень фінансування показав, що більше спекулянтів були готові купувати UNI. Так само, відкритий інтерес до ф`ючерсів зросло на понад 2,10% до $73,20 мільйонів, що означає, що трейдери сподіваються на зростання.

Дані про рівень фінансування | Джерело: Coinglass

Таким чином, трейдери чекають на перетин над рубіжем у $6, щоб додати свіжі позиції. Ігноруючи тенденцію ринку, альткоїна висловлювала ознаки виходу на дно та може призвести до реверсу в напрямку мітки $7 у найближчих сесіях.

Загальне заблоковане значення UNI (TVL) недавно почало рости до $4,536. Це означає, що протокол почав привертати інвесторів до своєї мережі. Також, нові адреси помітили зріст, що передавало, що інвестори проявили інтерес до цього, підкреслюючи позитивний настрій.

Дані TVL | Джерело: DeFiLlama

Криптовалюта Uniswap, здається, готова до відновлення після створення бази навколо мітки $5. В додаток до цього бикового огляду, якщо биковам вдасться закрити вище мітки $6.20, можливо побачити коротке зміщення вперед.

Негайна зона підтримки була розміщена навколо мітки $5.20, за якою слідувала мітка $4.30. На противагу, верхній бар`єр $6.30, за яким слідує $7, потрібно буде пройти для очевидного реверсу.

Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Криптовалютный рынок в оптимистичном настроении. Цена Pendle достигла $3.68, но столкнулась с медвежьим паттерном и продавочным давлением. 📈🔮
Просмотреть
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
🚀 SOL превосходит ADA: растет на 9,25% за 24 часа. ADA отстает, рыночная капитализация SOL выше. Прогнозы: SOL до $542 к 2030 году, ADA до $6,75 к 2030 году.
Просмотреть
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть