Биковий ринок Litecoin: огляд та аналіз

Биковий ринок Litecoin: огляд та аналіз

Чи веде Litecoin (LTC) до бикового ряду?

Litecoin досяг $65 після спаду більше 3% за останні 24 години. Короткостроковий 9-денний та довгостроковий 21-денний реєстриують биковий ринок LTC.

Криптовалюти зазнають значної втрати в рамках бікової їзди на ринку криптовалют, включаючи Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH). Більше того, інші альткоіни борються для збереження недавніх отриманих приростів. Зокрема, Litecoin (LTC) показує щоденний спад на 3,30% у ціні на ринку.

LTC досягнув свого шестиденного максимуму та відновився до рівня $65,28 за останні 24 години. Альткоін відновив свою ціну, зростаючи з мінімуму $61,75 до максимуму $66,37. Незважаючи на спад, торговий обсяг знизився на 10,30% до $330 млн, а ринкова капіталізація LTC залишилася на рівні $4,89 млрд, за даними CMC.

Варто зауважити, що за останні тридцять днів виступ Litecoin був на спаді, знижуючись на понад 9%. Альткоін знизився з рівня $70,44 до мінімуму $51,16. Цей тиск збитків тривав, і протягом останнього тижня LTC впав на 1,73%. Тиждень розпочався бульбашково, торгуючи на рівні $66,49, але не вдалося зберегти позитивний ціновий рух. Актив зісковзнув до $59,64.

Крім того, недавно з невідомого гаманця на Binance було переведено 200К LTC на суму приблизно $12,76 млн, за даними Whale Alert. З іншого боку, останній звіт від Santiment показав, що обговорення Litecoin в соціальних мережах були низькими. Це було наслідком масової ліквідації 45 020 нето-гаманців, які містили між 0,1 та 1 LTC. Чи зможуть Бики LTC зберегтися?

Подивимося на технічні індикатори Litecoin, які вказують на биковий ринок; короткостроковий 9-денний MA та довгостроковий 21-денний MA зафіксовані нижче торгової ціни на рівнях $64 та $64,25 відповідно. Щоденний індекс відносної сили (RSI) LTC ввійшов у нейтральну зону та коливається навколо 53,36. Графік ціни LTC (Джерело: TradingView)

Поточний рух ціни показує биковий ринок; якщо він триватиме і прорветься через рівень опори $67, LTC може перевірити ключовий рівень опору на рівні $70,20. З іншого боку, якщо відбудеться падіння нижче рівня підтримки $63, альткоін може тягнути ціну до критичної межі підтримки на рівні $61,36.

Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Криптовалютный рынок в оптимистичном настроении. Цена Pendle достигла $3.68, но столкнулась с медвежьим паттерном и продавочным давлением. 📈🔮
Просмотреть