Низька ціна Cosmos: що чекати?

Низька ціна Cosmos: що чекати?

Ціна Cosmos бореться навколо найнижчих за 52 тижні цін: але ось несподіванка

Ціна Cosmos (ATOM) має проблеми нижче ключових EMAs, утримується між молотом і наковальнею біля важливої опори у $4,40. Минулий тиждень показав відскок мертвої кішки, і прибуток проданий, підтверджуючи домінування продавця.

Ціна Cosmos продовжувала формувати нижчі мінімуми, торгуючи всередині паттерну падаючого каналу. Вона скоригувалася більше ніж на 35% за останні два місяці.

На цьому тижні Cosmos Hub оголосив про випуск оновлення v19, яке підвищить ефективність та безпеку Cosmos Hub. Незважаючи на позитивні події, ціна ATOM не змогла зареєструвати ріст і зазнала проблем у зоні спаду.

Тим не менш, вона створила формацію потрійного дна навколо мітки $4,40 і шукала підйому. Це може призвести до пастки для продавців, які сподіваються на падіння.

Аналізувальник криптовалют @Dona поділився своїми графіками, які відображали аналіз хвиль Елліота. Він зазначив у своєму графіку, що ціна Cosmo досягла своєї 3-ї хвилі підтримки. Це можна вважати пружиною; звідси можна побачити відскік до мітки $6 на короткостроковому горизонті.

Враховуючи це, ціна ATOM може набрати силу і побачити короткостроковий реверс. Крім того, лінії Боллінджер почали стискатися, що натякає на те, що найближчим часом передбачається різке рух.

Місяць тому ціна Cosmos застрягла в значному діапазоні і продовжувала консолідуватися нижче марки у $5. Наприкінці минулого тижня токен зазнав відкидання від марки 50-денного EMA і рухався в бік $4,40, ключової зони підтримки.

Лінія індексу відносної сили (RSI) залишалася нейтральною, рухаючись близько до 45 під мідлайном, підкреслюючи змішані сигнали. Щоденне закриття вище марки $5 підтвердить биковий реверс, який може досягти верхньої цілі зони підтримки 100-денного EMA.

На момент публікації Cosmos торгувався на рівні $4,65, зростаючи на 0,01%, і майже залишався стабільним за останні 24 години. Обсяг торгів спав майже на 23%, визначаючи втратний інтерес інвесторів.

З ринковим капіталізацією понад $1,53 мільярдів, ATOM був на 55-му місці за ринковою капіталізацією. У нього був показник відношення обсягу до капіталізації ринку 0,0403.

Більше ніж на 159,25 тис. довгів було ліквідовано на момент публікації, тоді як лише на $21 тис. були ліквідовані короткі позиції. Це свідчить про те, що покупці мають проблеми та намагаються ліквідувати свою позицію.

З вартістю Sharpe ratio нижче нуля вже протягом трьох останніх місяців для ціни Cosmos, у розмірі -3,74. Це означає, що продавці зберегали перевагу та підкреслювали тривалу тенденцію на спад.

У випадку спадного сценарію прорив рівня $4 відкриє наступний спад на рівень $3,20, за яким слідує $2,70. Однак швидка опора на рівні $5 є ключовою перешкодою для ціни Cosmos. Вище неї будуть наступні бар`єри в розмірах $5,70 та $6.

Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Криптовалютный рынок в оптимистичном настроении. Цена Pendle достигла $3.68, но столкнулась с медвежьим паттерном и продавочным давлением. 📈🔮
Просмотреть