Аналіз цін на AAVE: Чи пробє $200 у вересні?

Аналіз цін на AAVE: Чи пробє $200 у вересні?

Аналіз цін на AAVE: Чи може вона пробити позначку у $200 у вересні після останнього ралі?

Основні моменти

  • Відновлення відбулося: AAVE різко відскочила від рівня $118 та спостерігає цілі на рівнях $155, $183 та $207.
  • Технічні показники: Тенденції RSI та EMA свідчать про тривалу вгору, ймовірно, перевершивши $200 до кінця вересня.

Серед маленького променю надії на відновлення на ринку, AAVE відлітає від підтримки рівня $118. За допомогою ряду бичачих свічок, токен DeFi показує бичаче відновлення в русі.

Так як воли залишаються домінуючими вище психологічного рівня $100, реверсійний ралі після здорового відскоку спостерігає на рівні $200. Чи досягне AAVE цієї вітчизнянки до кінця вересня? Подвійне Дно Для AAVE

На 4-годинному графіку дії цін AAVE вказують на завершення фази відскоку на рівні $118. Відскок враховує падіння на 17% з рівня $144 за тиждень. Проте, спад приймає бічний зсув, оскільки попит виступає як амортизатор.

Крім того, токен DeFi вказує на бичаче оживлення з подвійним дном в межах консолідаційного діапазону. Тривалий відновлювальний біг створив бичачу кермову свічку в денному графіку зі зростанням на 6,61% вчора.

Наразі ціна AAVE торгується на рівні $131,88 з інтраденовим зростанням на 0,46%, відображаючи боротьбу з підтримкою моменту. Проте, серед широкого відновлення, ймовірно, буде продовжувати тренд вгору в токенах DeFi.

Технічні показники:

  • RSI: Лінія RSI на 4-годинному графіку показує бичий розбіжність зі зростанням бичого циклу з бокового діапазону. Перевищення південної лінії демонструє сильний підхід бичого боку.
  • EMA: Бічний зсув на 200 та 50 EMA на 4-годинному графіку діють як межі консолідаційного діапазону. Вибій з одного з боків визначить наступну фазу для AAVE. Чи досягне ціна AAVE позначки у $200?

На основі рівнів Фібоначчі на основі тенденцій, ціна AAVE висуває виклик на рівні 23,60% на рівні $134. Оскільки вищі обсяги створюють бар`єр, розгін спричинить рух тренду.

Цілі вгору у вересні для AAVE становлять $155, $183 та $207 на основі рівнів Фібоначчі 50%, 78,60% та 100%, відповідно. Зворотне падіння понад $118 випробує психологічний рівень $100.

Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть