Chainlink (LINK) - відвідання рівня $8.08 в умовах спаду

Chainlink (LINK) - відвідання рівня $8.08 в умовах спаду

Chainlink (LINK) тестирує ключову підтримку в умовах спадної динаміки: чи буде відвіданий рівень $8.08?

Chainlink (LINK) побачив стрибок на 19% після досягнення мінімуму за десять місяців, але недавно почав відчувати зростаючий продаж, що призвело до зниження на 5%. Технічні показники, такі як Chaikin Money Flow (CMF) та On-Balance-Volume (OBV), свідчать про зростаючий ведмежий настрій.

Останнім часом Chainlink (LINK) відчув значний рух ціни, побачивши стрибок на 19% після досягнення мінімуму за десять місяців 5 серпня. Цей узгір`я утворилося у вигляді зростаючого каналу, що зазвичай сигналізує про бичачу динаміку.

Протягом останніх днів ринок відчував певний продажевий тиск, що позначився на LINK, оскільки він втратив 5% вартості з понеділка. За останніми даними LINK торгується на рівні $11.26, з щоденним обсягом торгів в $232,482,272, що відображає спад на 3% за останні 24 години. Поточний технічний аналіз показує, що ринок може залишатися ведмежим на короткий термін. Chaikin Money Flow (CMF) — це осцилятор, який вимірює покупців та продавців, і CMF перетинає середину. Цей рух свідчить про погіршення попиту на LINK, як видно на графіку вище. Значення CMF близько або навіть нижче нуля зазвичай вказує на те, що спадний тренд у торгівлі перемагає над підйомним, що може призвести до подальших втрат.

Крім того, індикатор On-Balance-Volume (OBV), який вимірює покупки та продажі, також зменшився після зниження ціни. OBV впав на 1% та становить 885 мільйонів, що показує, що продажевий тиск збільшився. Це також свідчить про те, що ринок контролюють продавці, як і відображається в спадаючому OBV.

Розхід між ціною та активністю щоденних адрес, показник, який вимірює цінову дію проти щоденних активних адрес, наразі становить -61.2%. Це дещо ведмеже для ринку і свідчить про те, що ціна LINK не підтримується його мережевим використанням. Цей розрив є тривожним сигналом для бичів, вказуючи, що остання цінова дія може бути нестійкою без відповідного зростання користувацької активності.

Analyst Identifies Critical Support Level for LINK

Як повідомлялося раніше, криптоаналітик Rekt Capital відзначив важливість рівня $8.19 для Chainlink. Цей рівень, який знаходиться близько до верхньої межі попередньої зони накопичення, тепер визначений як новий рівень підтримки. Успішне випробування цієї підтримки показало початок того, що, схоже, є новим вгороджувальним трендом для LINK. Оскільки LINK відскочив від цього критичного рівня підтримки, він тепер торгується вище важливої зони попиту.

Криптоаналітик CRYPTOWZRD зауважив, що щоденний технічний аналіз для LINK є дуже бичачим, що показує сильний сигнал на покупку на щоденному графіку і вказує на подальший ріст. LINK вийшов зі спадного тренду, який панував на ринку з середини липня. Зелена свічка на щоденному графіку вказує на реверс з підйому цін з рівня підтримки $9.50.

Даний рівень підтримки був недавно протестований і виявився важливим у поточному вгороджувальному русі. Історичні дані також показують, що у LINK є ще один значний рівень підтримки на рівні $7.30, що підтверджує концепцію цих рівнів у ціновій дії LINK.

Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть