Настрій ринку Shiba Inu: Реалізовані збитки в $13.5 млн预.

Настрій ринку Shiba Inu: Реалізовані збитки в $13.5 млн预.

Shiba Inu Faces Market Challenges: $13.5 Million in Realized Losses Amidst Sharp Sell-Off

З початку місяця ціна Shiba Inu (SHIB) страждає в закритті вище опори у розмірі $0.00001462.

З погіршенням умов на ринку інвестори ризикують без розрахунку та зазнають втрат. Інвестори Shiba Inu Продають

Зусилля ціни Shiba Inu у виході з песимізму можуть зіткнутися з деякими викликами. Протягом останніх 24 годин поєднання жадібності та паніки спричинило стрімкий продаж. Цей продаж призвів до значних збитків, індикатор Реалізованих Збитків інвесторів сягнув понад $13.5 млн.

Це стало найбільшим показником за місяць серпня і найвищим з раннього липня. Гостре звільнення було через те, що SHIB зросла приблизно на 1.5% за день. Це свідчить про те, що дії були імпульсивними, а не ретельно продуманими.

Значні реалізовані втрати відображають більший почуття терміновості та страх серед інвесторів, вказуючи на те, наскільки швидко може змінюватися ринковий настрій. Такі драматичні рухи часто визначаються емоційними реакціями, а не стратегічним плануванням.

Проте, незважаючи на останній продаж, загальний макро-момент ціни Shiba Inu залишається глибоко песимістичним. Це песимістичне почуття підтверджується індексом відносної сили (RSI), який залишається нижче нейтральної позначки з початку червня, сигналізуючи про продовження слабкості на ринку.

Тривале перебування RSI під нейтральним порогом свідчить про те, що Shiba Inu (SHIB) має проблеми з отриманням позитивного руху. Цей продовжений песимістичний момент вказує на те, що відновлення для SHIB може зіткнутися зі значними викликами.

Незважаючи на те, що деякі з провідних криптовалют реєструють відчуття відновлення, ціна Shiba Inu залишається розчаровуючою. Мем-койн вдалося порушити опір в розмірі $0.00001462 тільки один раз за останні чотири тижні.

Shiba Inu ймовірно буде залишатися нижче цієї бар`єрної для передбачуваного майбутнього. Цей опір, разом з опорою у розмірі $0.00001281, вже сформував зону консолідації для SHIB. Альткоїн може продовжувати вибиватися в межах цих обмежень.

У разі, якщо загальний ринок підтримки перейде на мем-койн і відбудуться зміни, SHIB може порушити $0.00001462. У такому випадку це дозволить ціні Shiba Inu досягти $0.00001699, анулюючи песимістичний тезис.

Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть