Динаміка XRP та її майбутнє

Динаміка XRP та її майбутнє

Експерт Версан Юджаах , засновник Black Swan Capitalist, недавно висловив свою думку на X щодо того, що коливання ціни XRP - це лише відволікання для інвесторів від його справжньої вартості.

Зауважимо, що XRP відзначив осколковий втрату в розмірі 2%, торгуючи на рівні $0.5648. Сьогоднішнє зниження погіршило тижневу динаміку XRP, яка становить тепер 6% падіння.

Подивившись на річну динаміку XRP, виявляється, що актив відстає від своїх колег. Зокрема, XRP відстає на 8,16% з початку року, тоді як його найближчий конкурент, Solana, може похвалитися приростом у 37%. Bitcoin та BNB показують вражаючі прирости у 41% та 72% відповідно за цей рік.

Ця невтішна динаміка спричинила значне незадоволення серед тримачів, спровокувавши широкі заяви про те, що XRP `мертвий`.

Однак наполегливі прихильники XRP, такі як Альярах, вважають, що ці болісні дії з ціною є незначущими. За його словами, постійні коливання, що спостерігаються в ціні XRP, є відволіканням або `шумом`, зорієнтованим на те, щоб зупинити людей від отримання користі від довгострокового потенціалу XRP.

XRP: `Основа для Нової Банківської Системи`

Альярах стверджує, що XRP розміщений як `основа нової банківської системи`, підкреслюючи потенційну роль криптовалюти в перетворенні глобального фінансового середовища.

Крім того, засновник Black Swan Capitalist розгортає XRP-межі, вказуючи, що багато нових фінансових систем розробляється з урахуванням його протоколу.

Зазвичай, Альярах підкреслює, що там, де короткострокові трейдери можуть зосередитися на волатильності ціни XRP, довгострокові інвестори повинні звертати увагу на його технічні можливості та стратегічне значення у майбутньому цифрових фінансів.

Зазначимо, що Версан Альярах є одним із найамбітніших прихильників XRP в спільноті, який вважає, що досягнення цінового рівня до $10 000 є вполне можливим для активу в майбутньому.

Реакція Спільноти

Однак, хоча деякі згодні з його поглядами, інші коментатори викликали погляди Альяраха. Один із коментаторів вказав на те, що якщо йому насправді байдуже до ціни XRP, то XRP може бути стабільною монетою. Це підкреслює продовжуване незадоволення інвесторів з приводу безрезультатної динаміки цін XRP.

Тим часом, учасник спільноти Йоган Кох розгадав, що широке прийняття XRP протягом наступних декількох років може призвести до більшої стабільності цін. Він задумався, чи ця збільшена стабільність може захистити XRP від майбутніх ведмединих ринків.

Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть