PixelTap: Щоденний бонус та комбо на 31 серпня

PixelTap: Щоденний бонус та комбо на 31 серпня

Pixelverse Daily PixelTap Combo – 31 серпня 2024

Дізнайтеся, як ви можете максимізувати свої виграші в PixelTap, грі `натисни-щоб-заробити`, розробленій Pixelverse.

Пов`язано:

  • Hamster Kombat: Щоденний шифр та комбо на 30 серпня
  • Musk X Empire: Щоденне комбо, ребус та загадка дня – 30 серпня
  • MemeFi: Щоденні комбо та відеокоди – 30 серпня
  • TapSwap: Щоденні коди та список кодів на сьогодні – 30 серпня

Щоденне комбо PixelTap від Pixelverse на 31 серпня

Щоб отримати щоденний бонус комбо, введіть наступні комбо-карти PixelTap.

Ось як отримати щоденний бонус PixelTap: Знайдіть `PixelTap від Pixelverse` в Telegram. Почніть гру, натиснувши `Боротьба за запас`. Виберіть вкладку `Винагороди` з нижнього меню. Клікніть `Грати` поруч з розділом `Щоденне комбо`. Розмістіть карти у правильному порядку. Клікніть `Перевірити`, а потім `Отримати`, щоб отримати свій щоденний бонус комбо.

Будьте вперед у світі криптовалют! Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram для отримання останніх новин, оновлень та відомостей про все, що стосується криптовалют. Не пропустіть нові ринкові тенденції та можливості!

Приєднуйтесь до спільноти Telegram Про PixelTap

PixelTap - це гра `натисни-щоб-заробити`, яка має мільйони користувачів. Вона працює на платформі PixelVerse, що дозволяє вам клікати (натискати), боротися та заробляти винагороди. Гравці можуть займатися боями в реальному часі з іншими гравцями, надаючи гравцям доступ до середовища PvP, що не є чимось, що надають інші популярні ігри на основі Toncoin – наприклад, Hamster Kombat або Notcoin, наприклад.

Pixelverse – це платформа, що акцентується на створенні метавсвіту, де користувачі можуть займатися створенням, торгівлею та взаємодією з цифровими активами. Вона поєднує елементи незмінних токенів (NFT) та децентралізованої фінансової сфери (DeFi), щоб побудувати цифрову екосистему, де користувачі можуть створювати та володіти унікальними цифровими активами, такими як аватари, віртуальні предмети та навіть цілі віртуальні середовища.

Основна криптовалюта Pixelverse - PIXFI, яку можна використовувати для торгівлі активами, здійснення внутрішнігрових дійств та отримання винагород.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть