Виклик для прихильників XRP: Обґрунтуваний аналіз ціни без хайпу

Виклик для прихильників XRP: Обґрунтуваний аналіз ціни без хайпу

Експерт ставить виклик у прихильників XRP: Просить довести підйом ціни XRP без використання графіків, хайпу чи думок впливових осіб

Популярна постать спільноти XRP Девід `XRP Lion` викликає спостерігачів ринку та аналітиків надати розумний та обґрунтований аналіз для підтримки потенційного зростання ціни XRP.

За Девідом, аналіз повинен виключати такі звичайно використовувані методи, як терміни `ринку бичків`, технічний аналіз графіків та можливий вплив від кореляції XRP з Bitcoin (BTC).

Крім того, він підкреслив, що в аналізі не повинні згадуватися думки популярних впливових осіб XRP, таких як Бен Армстронг (BitBoy). Цікаво, що Девід заявив, що лише одна людина дотримала цих критеріїв до цього часу. Він зауважив, що особа буде розкрита в майбутньому відео про ціну XRP.

Чому минуле не підтримує майбутню цінову дію

Крім того, член спільноти XRP наголосив, що минула продуктивність активу не визначає його майбутню цінову дію. Він підтримав цей твердження, використовуючи рухи ціни XRP під час значних оновлень в справі SEC проти Ripple.

Девід заявив, що з ціною XRP нічого не сталося після 13 липня 2023 року. Хоча цей день був відзначений як офіційна дата, коли суддя Аналіса Торрес видала рішення про резюмоване судове провадження у справі Ripple, Девід стверджував, що це був період, коли `SEC відпустилось Бреда Гарлінгхауса та Кріса Ларсена` (виконавчих директорів Ripple).

Він також запропонував, що повторне включення XRP до американських бірж після рішення судді Торрес щодо резюмованого судового рішення не призвело до змін у ціні активу. Нарешті, користувач зауважив, що нічого не сталося також тоді, коли суддя Торрес радикально зменшила запропоновану SEC штрафну санкцію у справі з майже 2 мільярдів доларів до 125 мільйонів доларів.

Варто зазначити, що коментар Девіда підтверджує потребу впевнених доказів для підтримки можливого зростання ціни XRP.

Продуктивність XRP після остаточного вердикту судді Торрес

Тим часом, XRP спостерігав значне зростання, коли були позитивні оновлення у справі SEC проти Ripple. Наприклад, ціна XRP раптово зросла на понад 70% після того, як суддя Торрес видала рішення про резюмоване судове провадження. Ціна активу також збільшилася більш ніж на 30% незабаром після остаточного рішення.

Тим не менше, це зростання не призвело до сталих результатів. На момент публікації, XRP впав на 11.98% від місячного піку в $0.6416, зареєстрованого 7 серпня, того ж дня, коли суддя Торрес видала остаточне рішення. Зараз XRP торгується по ціні $0.5647, що позначає денне зменшення на 1.61% та щотижневий спад на 6.02%.

Графік XRP 1Д

Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть