Біржовий аналіз ціни криптовалюти SOL: медвежі тренди на ринку

Біржовий аналіз ціни криптовалюти SOL: медвежі тренди на ринку

Солана (SOL) бореться за визволення, оскільки трейдери ставлять на спад

На відповідь на загальні показники ринку, ціна Солани (SOL) завершила день з втратами від критичного опору на рівні $169.

У зв`язку з цим невдалим проривом, трейдери відразу приєдналися до веденого ведмедярника, що, за індикаторами ринку, може стати інтенсивним. Солана зараз не дуже популярна

Ціна Солани, ймовірно, витримає на собі вплив зміни настрою ринку. Поточний настрій серед трейдерів Солани (SOL) змінився на медвежий, оскільки частка фінансування зараз у негативній зоні.

Від`ємна ставка фінансування зазвичай виникає, коли короткі позиції переважають над довгими, що означає, що трейдери платять за утримання своїх коротких ставок проти SOL. Це також свідчить про те, що трейдери все більше ставлять на спад ціни SOL.

Цей тренд свідчить про те, що учасники ринку активно позиціонують себе для подальшого падіння ціни Солани.

Технічні індикатори подальше підтверджують цей медвежий прогноз. Індикатор збіжності руху середніх (MACD) для Солани знаходиться на межі медвежого перетину. Такий перетин зазвичай сигналізує про зміну попиту від оптимістичного до песимістичного, що підсилює очікування падіння ціни.

Наближаючийся медвежий перетин на MACD є критичним сигналом для спостереження. Він підтвердив би поточний негативний настрій і, ймовірно, призвів би до збільшеного продажного тиску у разі підтвердження. Це може призвести до подальшого зниження ціни Солани, оскільки трейдери реагують на підтверджений медвежий сигнал.

Ціна SOL: підтримка темпу

Ціна Солани, на рівні $145, майже готова до подальших втрат для тестування критичної підтримки на рівні $126 потенційно. Це тому, що SOL не зміг прорвати $169, критичний рівень опору, вже вчетверте за останні чотири місяці.

Підйом поза цим бар`єром приніс б значні прибутки інвесторам, але це може зайняти певний час. Наразі ціна Солани дивиться на зниження і подальший підйом до $137.

Якщо SOL якось управляється не впасти, а скористатися місцевою підтримкою на рівні $137, це може запобігти зниженню. Однак оптимістичний тезис буде скасований лише в тому випадку, якщо буде прорізано і перетворено в опір $155 та $169.

Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть