Написати назву статті: Кардано (ADA) може відновитися після падіння ціни

Написати назву статті: Кардано (ADA) може відновитися після падіння ціни

Кардано (ADA) може бути готовий до відновлення після недавнього падіння ціни, за словами криптоаналітика Тренда Ріндера. У повідомленні на своєму акаунті в соціальних мережах, Ріндер вказав на відтягування після останнього різкого підйому ADA, що свідчить про можливість здорового відбою.

Ріндер вважає, що поточний рух ціни нагадує минулу ситуацію, коли ADA знайшов підтримку на нижчих рівнях перед ралі. Це свідчить про те, що ринок може незабаром сигналізувати про вибухове відновлення.

Аналіз ADA/USDT на Binance за допомогою індикаторів Тренда Ріндера показує ретрейсмент після зустрічі зі стислим опором. Ці індикатори визначають ключові зони підтримки та опору, що свідчить про те, що ADA намагається встановити базу для потенційного вгородження.

Поточний паттерн відповідає попередньому сигналу відскоку, що призвело до помітного зростання цін, що вказує на те, що область навколо рівня ліквідації довгих позицій може підтримати потенційний відбій.

Індикатори моменту також вказують на зростаючий інтерес ринку. Нижня панель осцилятора переходить від ведмежого до бикового імпульсу, позначеного переходом від червоного до зеленого. Це свідчить про можливу збільшення купівельного тиску, оскільки ринок старається відновити вгородження імпульсу.

На біржі Bybit торгова пара ADA/USDT показує незначний уривчастий тренд в останні сесії протягом 30-хвилинного періоду. Ціни коливалися від $0,3632 до $0,3650, з середньорухомим середнім Арно Легу встановленн Polyacia нижче свічок цін, що свідчить про биковий тренд.

Торговий обсяг залишався помірним, з помітною підйомкою на початку, що свідчить про збільшену купівельну активність.

Індикатор накопичення / розподілу також відображає бичачий настрій, з постійним зростанням приблизно до 14,396 мільйонів, вказуючи на продовжений накопичення покупцями.

На момент написання статті курс Cardano (ADA) був $0,3641, з обсягом торгів на рівні $353,638,875, зафіксувавши зростання на 2,55% протягом останнього дня.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або будь-якої іншої поради. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, що можуть виникнути в результаті використання змісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачів рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть