Написати назву статті:
Gлава Telegrama після виходу на волю підтримує TONcoin - $6 на горизонті

Написати назву статті: Gлава Telegrama після виходу на волю підтримує TONcoin - $6 на горизонті

Глава Telegrama виштовхує TONcoin назад на колія після виходу на волю за заставу, $6 на горизонті

Чи зросте ціна TONcoin (TON) до рівня $6, оскільки арешт Дурова знімає частину тиску серед нестабільного ринку?

З нашим біткоїном торгують нижче $60 000, ціна TONcoin коливається відповідно до юридичних проблем, які виникають у голови Telegrama, Павла Дурова, у Франції. Дуров був арештований у минулу суботу, але з того часу відпущений за заставу у розмірі $5,56 мільйона. Це розвиток подій полегшив частину падучого тиску на TONcoin, імовірно, збільшуючи його шанси на підйом.

Чи зможе TONcoin повернутися до рівня $6 після відпуску Дурова?

TONcoin міцно утримує позицію на рівні $5

Після масштабного трьохденного падіння на 23,43% через арешт Павла Дурова во Франції, TONcoin перейшов до масштабного реверсу з верхньої трендової лінії. Зрив знайшов підтримку на психологічній позначці $5, що призвело до позитивного обороту. Стоячи на розі дорог, чи відбудеться відновлення TONcoin?

Після вичерпання бичачого руху ціна TON зросла на 6,04% у вівторок, за яким настали 1,47% наростання учора. Зріст ціни учора співпав з заставою Дурова у сумі $5,56 мільйона.

У зв’язку із заставою, TONcoin сьогодні зріс на 0,72%, оскільки тепер торгується на рівні $5,56, формуючи третю поспіль бичу свічку. Однак TONcoin має проблеми з подоланням впливу масштабного 11% падіння у понеділок.

Незважаючи на повільне биче відновлення, технічні показники підтримують шанси на підйом.

З бичими дивергенціями у щоденному RSI лінії, можливий двократний реверс з дна. Між тим індикатор MACD показує незначне зменшення інтенсивності бичачих гістограм, що прогнозує потенційний бичачий кросовер.

Чи готовий TONcoin до відновлення?

Можливий двократний реверс з дна на психологічній позначці $5. Однак рівень опори $5,94 буде вирішальним для перевищення цін TON. Бичий вибух протестує верхню трендову лінію опори.

Тим часом, волатильність буде високою у зв’язку з активним процесом у справі Дурова. Незважаючи на звільнення з в’язниці, Дуров має з’явитися в суді, що призведе до збільшених коливань. З іншого боку, рівні підтримки становлять $4,86, $4,34 та $3,56.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть