Аналіз криптовалюти Shiba Inu: кити збільшують активність

Аналіз криптовалюти Shiba Inu: кити збільшують активність

Shiba Inu (SHIB) спостерігає за вибуховою активністю великих китів, оскільки монета показує сигнал на покупку

Ціна Shiba Inu (SHIB), провідної мем-монети, впала на 19% за останній місяць. Це складний момент для тих, хто шукає можливості для угод проти ринку.

В результаті кити SHIB збільшили свою активність накопичення та скористалися спадом. Зааналізувавши вартість ринку і вартість реалізації (MVRV) SHIB націльно показує можливості покупки мем-монети. На даний момент цей показник показує негативні значення по різних рухливих середніх.

Згідно з даними Santiment, 30-денний і 90-денний MVRV SHIB складають -1,7 та -24,07 відповідно. Коли MVRV-відношення активу падає нижче нуля, це свідчить про те, що актив недооцінений, що означає, що його поточна ціна нижче, ніж середня ціна всіх його монет, що перебувають в обігу.

Це створює можливість для інвесторів, які хочуть `купити за знижками`. Кити SHIB помітили цю недооціненість та збільшили свою торговельну активність.

Це свідоцтвоється нещодавнім стрибком у великих транзакціях, пов`язаних з альткоїном. За даними IntoTheBlock, кількість транзакцій SHIB на суму від $100,000 до $1,000,000 збільшилася на 128% за останній місяць.

Стрімке збільшення великих транзакцій для активу часто сигналізує про биковий тренд. Це тому, що роздрібні трейдери, як правило, сприймають збільшену торгівельну активність великих китів як позитивний знак, що підвищує їхню впевненість. У результаті вони більш схильні до покупок, що може призвести до стійкого зростання ціни.

Технічний аналіз SHIB вказує на те, що, незважаючи на збільшений інтерес від китів, мем-монета залишається вразливою до подальшого спаду.

Chaikin Money Flow (CMF), який відстежує потік входу та виходу грошей, рухається біля своєї лінії центру і, ймовірно, спроможний знизити цей показник. Значення CMF нижче нуля зазвичай вказує на слабкість ринку, оскільки воно відображає зростання ліквідності, що покидає актив, часто сприймається як передвестник падіння ціни.

Крім того, Relative Strength Index (RSI) SHIB становить 43,7, нижче нейтральної лінії, підкреслюючи, що продажний тиск в даний момент сильніший, ніж купівельна активність.

Якщо цей тренд продовжується, ціна SHIB може потенційно впасти до $0,000010. Однак, якщо бики відновляють контроль на ринку та попит на SHIB зростає, це може вивести його ціну до $0,000018.

XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть