XRP Елліот Waves та багаторічний пеннант можуть вести до $6: Аналіз

XRP Елліот Waves та багаторічний пеннант можуть вести до $6: Аналіз

XRP Елліот Waves та багаторічний пеннант готові тягнути ціни до $6: Аналітик

Псевдонімний ринковий аналітик вважає, що XRP на межі досягнення фази встановлення ціни внаслідок формування багаторічного пеннанта.

Аналітик, відомий просто як `Ahm` у соціальних мережах, вважає, що ця технічна формація, у поєднанні з теорією Елліота, свідчить про велику ймовірність прориву, який може привести ціни XRP до діапазону $5-$6.

XRP Формування багаторічного пеннанта

На графіку Ahm виявив велику симетричну трикутникову або пеннантову формацію, яка розвивалася протягом кількох років. Згідно з візуальними даними з графіка, ця формація має збіжні тенденції, які пастують рух ціни в стислому діапазоні.

XRP потрапив у цю формацію після падіння з історичного максимуму в $3,31 в січні 2018 року. Дані підтверджують, що він звивався в межах цього пеннанта, при цьому верхня лінія тренду виступає як міцний опір, тоді як нижня лінія тренду надає надійну підтримку.

XRP 1W Графік

Декілька аналітиків також вказали на цю давню формацію. Цікаво, що на графіку Ahm показано, що профіль обсягу XRP в межах цієї формації також поступово зменшується. Це типова ситуація в пеннантних формаціях, оскільки ринок очікує прориву.

Патерн Елліота

Аналіз також включає теорію Елліота. На графіку XRP Ahm ідентифікує завершену корекційну формацію ABC, що свідчить про те, що він зараз на порозі входу в нову імпульсивну фазу.

Цей потенційний п`ятий етап може тягнути XRP до значних висот. Ahm підкреслив, що, хоча $4 є найближчою цільовою зоною, співпадіння графічних формацій та аналізу хвиль свідчать про те, що XRP може піти вгору в діапазоні $5-$6.

Цільовий діапазон збігається з очікуваним виміряним рухом від точки прориву пеннанта. Однак аналітик попереджає, що прорив не гарантований і трейдерам слід уважно спостерігати за підтвердженнями. XRP Макро Прорив

Тим часом, Flash, інший ринковий аналітик, представив більш негайний аналіз цінової діяльності XRP. Графік Flash показує, що XRP вже вийшов зі свого макро-звороту, який існував з моменту падіння з $1,96 в квітні 2021 року.

XRP Макро Вихід з Упадка | Flash

Точка прориву з цього спаду, схоже, знаходиться приблизно в діапазоні $0,55-$0,57, де XRP вдалося утриматися вище важливого рівня підтримки. Flash підкреслив, що 200-тижнева рухома середня (200WMA) є останнім значимим перешкодженням перед тим, як XRP зможе спрямуватися до $2.

У цілому, аналізи обох ринкових спостерігачів встановлюють цілі в $2, $4, $5 та $6. Однак, наразі торгівля за $0,5907, XRP повинен спочатку прорвати ключові рівні опору, щоб мати можливість атакувати ці цілі. Незабаром перша опірна точка лежить на рівні $0,93, узгоджуючись з піком липня 2023 року.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть