Токен HNT росте: ціль $10 наступна?

Токен HNT росте: ціль $10 наступна?

Ціна на гелій (HNT) росте до вищих рівнів: ціль - $10 наступна?

Домашній токен Helium HNT знаходиться взагалі у бичому території. Ціна на гелій (HNT) піднялася більш ніж на 100% у цьому місяці, давши бичі підказки.

Як одна з найкращих монет за останні кілька тижнів, HNT залишався стійким під час волатильного ринку. Після того, як були подолані дрібні перебої, змінилася тенденція, і покупці спостерігають за маркою в $10.

Торгуючи всередині зростаючого каналу, токен HNT продовжував формувати високі коливання і продовжував бичу ралі.

Підтримуючися поза ключовими рухаючими середніми, токен відображав силу покупців. Враховуючи бичі прогнози, токен перевищував ринок і масово зросла його вартість протягом останніх трьох тижнів.

Серед покращених ринкових настроїв, токен мав намір продовжити бичу ралі. Вчора HNT сформував бичий поглиблюючий свічка і показав значне відступлення від мітки 20-денного EMA.

З максимальною капіталізацією $690.91 млн, токен увійшов у список топ-100, зайнявши 96-е місце. На момент публікації, токен торгувався по $7,02 з інтрадейним зростанням понад 10,89%, демонструючи ознаки бичості. Зі зростанням на 188% у торговому обсязі, це відображає оптимізм інвесторів. Чи підніметься ціна на гелій (HNT) до $10?

На щоденному графіку токен HNT продовжував накопичувати прибуток і торгувався всередині зростаючого каналу.

Починаючи з цього місяця, токен втягувався в створення бази приблизно на рівні $3. Після цього було спостережено значне бичаче відвернення, і токен зріс більше ніж на 100% до цього місяця.

Крім підйому ціни, технічні показники виглядають міцно, було показано золотий перехід, який стимулював бичу ралі.

Криптоаналітик у своїх останніх твітах зазначив, що HNT стрімко набирає оберти всередині зростаючого каналу і може швидко розширити ралі до рівня $10.

Щоденна крива RSI залишалася в зоні перекуплення, підтримуючи позитивну тенденцію. Крім того, індикатори MACD вказували на бичий перехід, що свідчить про продовження вгору. Збільшення популярності

Поміж стійким зростанням цін, токен залишався центром уваги. Незважаючи на значні вверти та випадки за останні кілька тижнів, токен винагороджував своїх власників.

Однак вагова крива настроїв показала спад і перейшла нижче нульової лінії, відображаючи страх серед інвесторів. Тим не менш, короткострокова бича тенденція є непорушною, і токен може продовжити зростання.

Було зафіксоване масивне збільшення відкритого відкриття ф`ючерсів на понад 55,20% до $6,63 млн за останні 24 години. Це свідчить про те, що трейдери роблять більше лонгів і шукають підвищення цін.

На момент публікації, було ліквідовано понад $21,2 тис. коротких позицій, у той час як лише $1,2 тис. лонгів було ліквідовано, що підтверджує бичі прогнози.

Поточна цінова динаміка показує міцні рівні опору на рівні $7,80, за якими йде $8,30. Ці рівні потрібно перебороти для подальшого бичого тренду вперед. Тим часом, рівень $6,50 служить як негайна зона підтримки, якщо токен не зможе її захистити, можна очікувати значне зниження в майбутньому.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть