Точка відкату: куди йде крипторинок?

Точка відкату: куди йде крипторинок?

Ще один відкат крипторинку вразив, які фактори і коли дійде до мінімуму перед підняттям на бичачий ринок?

Крипторинок знову переживає жорсткий відкат, понизивши ціну BTC нижче $60,000. Багато аналітиків очікують бичачого реверсу, як тільки ця корекція завершиться. Аналітик, який передбачив останній відкат, очікує ще нижчого мінімуму від $44,000 до $38,000 на цей раз.

Bitcoin (BTC) та популярні альткоїни, такі як Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) та багато інших, пережили жорсткий відкат ринку, який, здається, з`явився з ніде. Особливо Bitcoin впав до $58,000 і зараз стоїть на рівні $59,000. Відкат потряс спільноту крипто інвесторів, індекс страху та жадібності в крипторинку опустився до рівня 30, вказуючи на відчуття страху.

Причини відкату ринку

Хоча на ринку були надзвичайно великі ліквідації у розмірі $313 мільйонів, де $282 мільйони було втрачено в довгострокових ордерах і $31.36 мільйони втрачено в короткострокових ордерах. Популярні криптоаналітики стрімко шукають причини за відкат. Чи була причина центральною для здорової корекції крипторинку, чи це відпад в результаті арешту Дурова у Франції?

Доктор Профіт вказав своїм читачам, щоб завантажувалися, коли ціна BTC досягла $61,750, але ціна Bitcoin впала ще нижче. Останній раз, коли Доктор Профіт не вгадав мінімум відкату, точний прогноз іншого аналітика зайняв центр уваги. Аналітик Рафаела Ріго передбачила останній відкат, і хоча її ціль не була досягнута, її прогноз був набагато ближчим.

Коли дійде до мінімуму цей відкат?

Ріго використовує тільки технічний аналіз для свого прогнозу, тоді як Доктор Профіт також враховує психологічний аналіз. Ріго вважає, що верхній рівень бика цього циклу вже встановлений на рівні $73,000. Вона вважає, що технічні аналізи є ведмежими і прогнозує, що поточний відкат знизить ціну Bitcoin між $44,000 та $38,000 та очікує нових мінімумів у 2025.

Тим часом інші вважають, що ціна BTC впала через невизначеність навколо арешту генерального директора Telegram та значних виведень готівки з US Spot Bitcoin та Ether ETFs. Більшість аналітиків все ще сподіваються на підйом крипторинку та встановлення нових історичних максимумів після президентських виборів у США пізніше цього року.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть