Мережа Solana запускає SOON для швидших транзакцій Ethereum

Мережа Solana запускає SOON для швидших транзакцій Ethereum

На базі Solana створений SOON, підтриманий провідними впливовими особами галузі, має на меті досягти потужності 650 тис. транзакцій на секунду на Ethereum.

Оптимістична мережа Solana (SOON) залучила невідому суму у раунді фінансування від співбудівників, до якого внесли вклад ключові особистості галузі, згідно зі заявою від 27 серпня, яку поділили з CryptoSlate.

Неабиякі учасники раунду включають лідерів Solana Лілі Лю та Анатолія `Толі` Яковенка, головного партнера Coinbase Ventures Джонатана Кінга та співзасновника Celestia Labs Мустафу Аль-Бассама. Інші учасники - Амріт Кумар, співзасновник AltLayer, Прабаль Банерджі, співзасновник Avail, та Робінсон Баркі, співзасновник Фонду Wormhole. SOON

Фінансування в першу чергу підтримує розвиток SOON Stack, спрямованого на створення найефективнішого та високопродуктивного rollup для населення на Рівні 1, який використовує Solana Virtual Machine (SVM) як рівень виконання.

Фонди підтримають флагманські продукти SOON, включаючи SOON Stack та SOON Mainnet. SOON Stack - це модульна рамка, що поєднує SVM та OP Stack для можливості розгортання SVM Рівня 2 на Рівнях 1, таких як Ethereum, Bitcoin і Cosmos.

SOON Mainnet - це універсальне рішення SVM Рівня 2, яке вирішується на блокчейні Ethereum, розгорнуте з використанням SOON Stack. Після запуску SOON має на меті збільшити можливість транзакцій Ethereum до 650,000 транзакцій на секунду (TPS) за допомогою SVM.

Крім того, SOON планує інтегрувати шар доступності даних для покращення взаємодії з CelestiaDA, EigenDA та Avail.

Очікується, що це фінансування позиціонує SOON як найбільше пропускну спроможність в стеку rollup з низькими комісіями, що пропонує масштабованість та ефективність для децентралізованих додатків (dApps) на всіх блокчейнах Рівня 1.

Генеральний директор SOON Джоанна Ценг заявила, що платформа поєднає потужний двигун SVM Solana з базами користувачів Рівня 1. Вона додала, що такий підхід може встановити SVM як стандарт для кожного екосистеми Рівня 1, привертаючи розробників.

Ценг додала:

`З SOON ми маємо на меті бути найбільш ефективним rollup, знижуючи витрати та підвищуючи продуктивність в 100 разів в кожній екосистемі, порівняно з найефективнішим EVM, забезпечуючи при цьому культуру, що вітає не-Solana лідерів галузі`.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть