Мережа Solana запускає SOON для швидших транзакцій Ethereum

Мережа Solana запускає SOON для швидших транзакцій Ethereum

На базі Solana створений SOON, підтриманий провідними впливовими особами галузі, має на меті досягти потужності 650 тис. транзакцій на секунду на Ethereum.

Оптимістична мережа Solana (SOON) залучила невідому суму у раунді фінансування від співбудівників, до якого внесли вклад ключові особистості галузі, згідно зі заявою від 27 серпня, яку поділили з CryptoSlate.

Неабиякі учасники раунду включають лідерів Solana Лілі Лю та Анатолія `Толі` Яковенка, головного партнера Coinbase Ventures Джонатана Кінга та співзасновника Celestia Labs Мустафу Аль-Бассама. Інші учасники - Амріт Кумар, співзасновник AltLayer, Прабаль Банерджі, співзасновник Avail, та Робінсон Баркі, співзасновник Фонду Wormhole. SOON

Фінансування в першу чергу підтримує розвиток SOON Stack, спрямованого на створення найефективнішого та високопродуктивного rollup для населення на Рівні 1, який використовує Solana Virtual Machine (SVM) як рівень виконання.

Фонди підтримають флагманські продукти SOON, включаючи SOON Stack та SOON Mainnet. SOON Stack - це модульна рамка, що поєднує SVM та OP Stack для можливості розгортання SVM Рівня 2 на Рівнях 1, таких як Ethereum, Bitcoin і Cosmos.

SOON Mainnet - це універсальне рішення SVM Рівня 2, яке вирішується на блокчейні Ethereum, розгорнуте з використанням SOON Stack. Після запуску SOON має на меті збільшити можливість транзакцій Ethereum до 650,000 транзакцій на секунду (TPS) за допомогою SVM.

Крім того, SOON планує інтегрувати шар доступності даних для покращення взаємодії з CelestiaDA, EigenDA та Avail.

Очікується, що це фінансування позиціонує SOON як найбільше пропускну спроможність в стеку rollup з низькими комісіями, що пропонує масштабованість та ефективність для децентралізованих додатків (dApps) на всіх блокчейнах Рівня 1.

Генеральний директор SOON Джоанна Ценг заявила, що платформа поєднає потужний двигун SVM Solana з базами користувачів Рівня 1. Вона додала, що такий підхід може встановити SVM як стандарт для кожного екосистеми Рівня 1, привертаючи розробників.

Ценг додала:

`З SOON ми маємо на меті бути найбільш ефективним rollup, знижуючи витрати та підвищуючи продуктивність в 100 разів в кожній екосистемі, порівняно з найефективнішим EVM, забезпечуючи при цьому культуру, що вітає не-Solana лідерів галузі`.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути