Недобрісна доля SHIB: Аналіз ціни та підтримки

Недобрісна доля SHIB: Аналіз ціни та підтримки

Аналіз ціни SHIB: Ключові рівні підтримки та опори, на які варто звернути увагу

Навіть після нещодавнього стрибка в ціні, Shiba Inu (SHIB) показує ознаки ведмежого тиску. Мем-монета побачила зростання на 6,87% за останній тиждень, але тепер зіткнулася з серйозним опором. Ведмежий тренд видно на щоденному графіку, де SHIB торгується в межах падаючого каналу.

На даний момент ціна Shiba Inu становить $0,00001431, знижуючись на 3,26% за останні 24 години. Це сталося після падіння на 6,70% за останні два дні. Монеті важко прорватися через 50-денний експоненційний рухомий середній (EMA), який діє як рівень опори. Вечірня зірка в цьому ЕМА вказує на відхилення вищої ціни, вказуючи на можливий ведмежий цикл.

У короткостроковій перспективі Shiba Inu консолідується між 20-денним і 50-денним ЕМА. Дія ціни показує відступ на 1-годинному графіку, де ціна SHIB повертається нижче рівня 50% рівня Фібоначчі. Наступні рівні підтримки визначені на рівнях $0,000014 (рівень Фібоначчі 38,20%) та $0,00001289 (рівень Фібоначчі 23,60%).

Дані з IntoTheBlock підкреслюють, що кити SHIB займають волатильну позицію. Хоча за останні сім днів спостерігається збільшення великого припливу власників, виведення вийшли ще вище, що свідчить про сильний ведмежий настрій. Конкретно, виведення зросли на 53% за останній тиждень і на величезні 1,699% за останні 30 днів.

Під час наростання ведмежого тиску наступний важливий рівень підтримки для SHIB становить близько $0,00001266, що відповідає базовому рівню на щоденному графіку. Прогнозуючи вгору, рівні опори знаходяться на рівнях $0,00001603 і $0,00001763, що відповідає рівням Фібоначчі 61,80% і 78,60% відповідно.

Поточна дія ціни Shiba Inu підказує про складне середовище для монети, з опорою на ключових рівнях та сильнішими виведеннями від великих власників, що впливає на ведмежий прогноз. Трейдери та інвестори мають уважно спостерігати за цими рівнями, коли SHIB прокладає шлях через цю фазу.

Капіталізація ринку знизилася на 3,25% до $8,42 мільярда, тоді як торговий обсяг зріс на 20,75%, до $246,61 мільйона. Цей вибух обсягу, разом з падінням ціни, свідчить про сильний продажовий тиск на Shiba Inu. Ці числа підкреслюють постійний ведмежий настрій, що оточує Shiba Inu, затемнуюючи його нещодавні прирости.

Відмова від відповідальності: Інформація, наведена в цій статті, має виключно інформаційний та освітній характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені внаслідок використання згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть