Написати назву статті:
Гонконг - центр криптовалют: розвиток Web3, токенізація та ETF

Написати назву статті: Гонконг - центр криптовалют: розвиток Web3, токенізація та ETF

Гонконг швидко стає важливим гравцем у світі Web3, за словами Ята Сю, генерального директора провідної фірми із прав власності на цифрові активи.

У подкасті Сю зауважив, що Гонконг займає перше місце у розвитку Web3, не тільки через вдосконалення регуляторних рамок, але й через можливість торгувати токенами через ліцензовані біржі. Він додав, що Гонконг опередив затишок у сфері ф`ючерсів на spot Bitcoin ETF, затвердивши ETH ETF перш ніж у США.

Сяо Фен, голова гонконзької криптобіржі HashKey, поділився поглядом Сю. Фен підкреслив, що уряд присвячує роботі зробити Гонконг міжнародним центром віртуальних активів. Це відображається у великому інтересі до нещодавнього фестивалю Web3 в Гонконзі, на якому в перший день зібралося 13 000 учасників.

Раніше в цьому році Гонконський монетарний орган (HKMA) сприяв запуску токенізованого зеленого бонду на суму 800 мільйонів гонконзьких доларів. Це був перший у світі урядовий токенізований зелений бонд.

Раннє затвердження spot Bitcoin та Ethereum ETF свідчить про намір Гонконгу бути лідером на ринках цифрових активів. Запуск цих ETF відбувається у зв`язку із подібними кроками в США, при цьому регулятори Гонконгу також розглядають можливість стейкінгу Ethereum ETF.

Вигідне розташування міста як глобального фінансового центру, поєднане з інтересом китайського капіталу до сектору криптовалют, зміцнює його вплив в цій сфері. Міністр фінансів Пол Чан Мо-по нещодавно зауважив, що незважаючи на ринкову волатильність, зараз саме час для Юонгконгу інвестувати в економіку Web3.

У червні Гонконг почав приймати заявки на отримання ліцензій віртуальних постачальників послуг з активами, а також активно вивчає регулювання стейблкоїнов. У той самий місяць регіон також представив робочу групу, присвячену розвитку Web3, яку очолює Чан і в яку входять експерти з різних секторів.

Цей підхід узгоджується зі стратегією `Фінтех 2025` HKMA, яка передбачає повне завведення фінтеху до 2025 року. Мета полягає у підтримці справедливих та ефективних фінансових послуг для користі мешканців та економіки Гонконгу.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання зазначеного вмісту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується проявляти обережність перед тим, як вживати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Бывшие чиновники ФРС противоречатся: Местер за снижение на 25 пунктов, а Буллард - на 50. Рынок реагирует волатильно. Рост S&P 500 может продолжиться. 📉📈
Просмотреть