Актуальність Helium: зростає на фоні спаду ринку

Актуальність Helium: зростає на фоні спаду ринку

Helium піднявся на 14% за останні 24 години, не слідуючи загальному спаду ринку

HNT, власний токен мережі Helium, очолює всплеск серед топ-100 криптовалют сьогодні, випереджаючи інші альткоїни, які в основному зазнали спаду.

27 серпня ціна на Helium (HNT) стрімко зросла на 14% до $7,17, тоді як ринковий капітал криптоактиву перевищив позначку у $1,6 мільярда. Після стрімкого зростання ціни, денний обсяг торгів HNT збільшився на 160%, досягнувши позначки у $31 мільйон.

Останній стрибок у ціні HNT припадає на час проведення спільного звіту 28 серпня о 16:00 UTC для надання оновлень та дебатів щодо мережі Helium. Щомісячна подія об`єднує розробників, власників хотспотів та членів спільноти для обговорення управління протоколом та інших питань, що стосуються екосистеми Helium.

Приєднуйтесь до події тут.

Останні розмови у крипто-просторі зосереджені на потенціалі Helium трансформувати бездротову інфраструктуру. Відзначено, що мережа співпрацює з двома великими американськими операторами мобільного зв`язку, які тестують перенаправлення своїх трафіків на мережу MOBILE.

За даними зі статистичної сторінки, в Helium MOBILE є близько 20 000 активних хотспотів, тоді як їх рішення для Інтернету речей має 360 000 місць, і ці цифри зростають.

Дані від платформи маркетингової інтелектуальності також показують, що загальний обсяг відкритого інтересу криптовалюти HNT зросла на 65%, до $6,71, показуючи зростання інтересу трейдерів до альткоїну.

Регіональний індекс сили в даний момент складає 58,82, що свідчить про можливість подальшого зростання ціни, поки вона не буде вважатися переоціненою.

Обидва показники підказують на те, що ціна HNT може побачити значний всплеск, поки не досягне перевиробленої зони, після чого токен може стикнутися з розворотом.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть