Розвиток ціни Sui: вплив потоку у розмірі $20 мільйонів

Розвиток ціни Sui: вплив потоку у розмірі $20 мільйонів

Чи може поток у розмірі $20 мільйонів спровокувати оптимізм для ціни SUI

Біткоїн відновився вище рівня $60 тис., спровокувавши оптимізм серед альткоїнів. Світові ринки пішли вгору після рішення Федерального резерву щодо процентної ставки, з біткоїном, який вчора зрос на понад 5%.

Міцний ріст ціни біткоїна відкрив нові рівні для ціни Sui. Паралельно зі зростанням ринку загальної капіталізації, ціна Sui зросла на понад 20% вчора, перегнавши багато інших альткоїнів.

Ціна Sui становила поблизу $1,01 на момент написання. Зафіксовано швидкий позитивний розвиток на 0,02% по ходу дня. Давайте проаналізуємо, чи буде Sui продовжувати виконувати у короткостроковій перспективі та виявиться хорошим вибором для вересня. Вхід коштів в SUI зростає на 50% за день

Разом із останнім рістом цін, Sui відзначив закінчення фази корекції. Бики вибороли рівень $1. Більше того, після зростання цін слідувало значне вхід в елементи похідних.

За даними Santiment, контракти відкритого інтересу виросли на понад 50% в день, що свідчить про повернення покупців. Дані OI зросли з $40 мільйонів вчора до понад $62 мільйонів.

Крім того, обсяг транзакцій збільшився на понад 145% до $450,8 мільйона, що свідчить про підвищений попит. Відношення обсягу до ринкової капіталізації на рівні 17.05% вказує на високу волатильність на ринку криптовалют. Чи може ціна Sui продовжити зростати вище рівня $1 чи невдасться?

Раніше ціна Sui розпочала відновлення в другому тижні серпня після того, як у останньому тижні липня було відзначено сильний спад. Однак бики стикнулися з сильним опором поблизу психологічного рівня $1.

Однак бики закріпили свою присутність біля 50-денної експоненційної рухомої середньої, після чого Sui стабілізувався на максимумах. Міцний підйом на вверх підтвердив биківську розворот. Це розблокувало потенціал ціни на наступний важливий рівень у $1,25.

На момент написання лінія RSI була поблизу 63.9 пунктів, а 14-денна лінія SMA була на рівні 57.54 пунктів. Лінії RSI і SMA були розташовані вище середньої лінії, що свідчить про те, що ціна плаває в позитивній зоні.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть