Зміна поведінки власників Pepe (PEPE) та його можливий вплив на ціну

Зміна поведінки власників Pepe (PEPE) та його можливий вплив на ціну

Зміна у поведінці власників Pepe (PEPE) піднімає червоний прапор для ціни

Хоча у цьому місяці PEPE почав повільно, його ціна все ще зросла на 25%. Однак бульовий настрій навколо меметичної монети заострився за останні 24 години, що ставить під сумнів стійкість його нещодавнього стрімкого руху вгору.

Згідно з кількома ключовими метриками on-chain, PEPE може зіткнутися з труднощами у збереженні цього руху. Інвестори Pepe виносять більше токенів у циркуляцію

Один з ключових показників, що свідчить про це, - Mean Dollar Invested Age (MDIA), який відстежує середній період, протягом якого криптовалюта перебувала в одному гаманці.

Коли MDIA зростає, власники зберігають однакові токени в одному гаманці. Навпаки, зменшення MDIA показує, що раніше діючі гаманці повертаються до обігу.

Хоча перше є бульшим знаком, останнє є ведмежим. За даними Santiment, 90-денний MDIA PEPE склав 42,30. На момент публікації він знизився, що свідчить про збільшення торгової активності та потенційний спад ціни.

Крім того, торговий обсяг зменшився і наразі складає $613,26 мільйона. Зазвичай зростаючий обсяг поруч із зростаючою ціною зміцнює підйомний тренд.

Однак, коли обсяг падає після помітного зростання ціни, це свідчить про те, що підйом може не продовжуватися. Прогноз ціни PEPE: Критичний опір близько

Згідно з щоденною діаграмою, ціна PEPE зіштовхується з опорою навколо 50-денного Експоненційного Рухомого Середнього (EMA), позначеного жовтим кольором. EMA вказує напрямок руху криптовалюти. В даний момент меметична монета торгується трохи нижче цього рівня, що свідчить про потенційний ведмежий тренд.

Однак ціна залишається вище 20-денного EMA (синій). З урахуванням останнього червоного свіччастіка існує ризик падіння ціни нижче цього короткострокового показника.

Крім того, токен ще не зміг вибратися вище від спадного треугольного паттерна. Якщо це продовжуватиметься, меметична монета у вигляді жаби може побачити зниження ціни, з наступною ціллю поблизу $0.0000077.

Ця перспектива може змінитися, якщо криптовалютні кити почнуть акумулювати токен великими обсягами. У цьому випадку PEPE може вибитися вище від спадного треугольника, можливо досягнувши рівня $0.0000098.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть