Недооцінений SOL перед Solana BreakPoint 2024

Недооцінений SOL перед Solana BreakPoint 2024

Це може бути остання можливість купити Solana (SOL): Аналітик

Криптоаналітик Ран Нойнер з Crypto Banter бачить велику можливість у Solana (SOL) для тих, хто готовий ризикувати. Нойнер радить криптоентузіастам, зацікавленим у SOL, купити токен перед майбутнім подією Solana BreakPoint 2024 у вересні.

Згідно з Нойнером, ціна SOL залишалася стабільною через те, що багато користувачів криптовалюти вибирали Tron (TRX), вважаючи, що він може замінити Solana. Нойнер не погоджується, кажучи, що росту Tron не завадить розвитку SOL. Він рекомендує криптовкладникам, які хочуть скористатися ралі SOL, купити альткоїн зараз, очікуючи ситуації `купити чутки, продати новину`.

Не вказуючи його погляду, Нойнер вказує на те, що ціна SOL зазвичай стрибає за тиждень до BreakPoint, лише щоб падати під час самої події. Він вважає, що це відбувається тому, що анонси на події не завжди виправдовують очікування, що призводить до менш бичачого настрою та падіння ціни на SOL.

Solana BreakPoint - це щорічна подія, організована Фондом Solana, некомерційною організацією, яка фокусується на децентралізації, урізноманітненні та безпеці мережі Solana. Подія цього року запланована на 20-21 вересня у Сінгапурі.

BreakPoint зазвичай демонструє оновлення та інновації екосистеми Solana. Він також служить центром для діяльностей, спрямованих на розподіл технологій, з фокусуванням на Solana та галузі блокчейну.

Фонд Solana оголосив кількох спікерів з технологічної галузі для цьогорічної події, включаючи керівників від Visa, ByBit, Circle, Helium та Fireblocks. Криптокористувачі очікують, що Solana BreakPoint 2024 об`єднає розробників, урядові агентства, великі підприємства, установи та творців, щоб вчитися одне від одного та обговорювати ідеї з провідними експертами.

Disclaimer: Інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний та освітній характер. Стаття не є фінансовою радою або радою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за можливі збитки, що виникли внаслідок використання зазначеного вмісту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть