Стаття: Підйом LINK на 600% - прогноз ціни Chainlink

Стаття: Підйом LINK на 600% - прогноз ціни Chainlink

600% Spike Puts Chainlink (LINK) Price on Track for Prolonged Uptrend

Протягом останніх 30 днів ціна на Chainlink (LINK) збільшилася на 22%. Цей ріст, спричинений помітним зростанням інтересу ринку, робить LINK одним з найбільших переможців серед топ-20 криптовалют протягом того ж періоду.

Поки широкий ринок переживає бічний рух, залишається питання: чи зможе Chainlink утриматися при підйомі? Поведінка інвесторів надає Chainlink позитивний прогноз

Згідно з IntoTheBlock, час утримання монети криптовалюти зросла на 677% з останнього тижня липня. Метрика відстежує поведінку інвесторів, зауважуючи, чи продають вони свої активи, чи утримують їх без трансакцій.

Коли час утримання скорочується, це сигналізує, що інвестори продають, що може призвести до падіння ціни. Підйом цієї метрики, натомість, вказує на довгостроковий підхід до утримання, вказуючи на міцну віру в майбутній розвиток токена.

Крім того, помітний стрибок зменшує доступний обсяг LINK для торгівлі, що потенційно підніме ціну.

Інший критичний фактор, що сприяє позитивному прогнозу LINK, це співвідношення ринкової вартості до реалізованої вартості (MVRV). Співвідношення MVRV вимірює мінімуми і максимуми ринку, відображаючи рівень нереалізованих прибутків чи збитків.

Зростання цього співвідношення вказує на високий рівень нереалізованих прибутків та збільшує ймовірність того, що інвестори зареєструють прибутки. Коли воно стає екстремально високим, криптовалюта вважається переоціненою, і ціни можуть підкоригуватися.

Але коли співвідношення MVRV зменшується, це свідчить про низький рівень нереалізованих прибутків, сигналізуючи про недооцінку. Як показано на графіку нижче, 30-денне співвідношення MVRV Chainlink становить 13,56%.

Історично, коли метрика перевищує цей регіон, то має тенденцію підніматися навіть до 20%. Якщо історія повториться з поточним трендом, ціна LINK може продовжити торгуватися набагато вище за 12 доларів. Прогноз ціни LINK: Після 12 доларів приходить 14 доларів

На щоденному графіку Параболічний зупини та обертання (SAR) показує, що підтриманий взліт LINK може бути не хибним сигналом. Як видно нижче, ряд крапок вище або нижче ціни вказує напрямок, в якому може рухатися криптовалюта.

Зазвичай, якщо крапки знаходяться вище ціни, це сигнал на продаж. Однак на момент публікації, Параболічний SAR знаходиться нижче значення LINK на рівні 12,55 долара. Якщо це залишиться таким же, LINK може продовжити зростання.

Також, Індекс сили Елдера (EFI) вийшов з негативної зони і повернувся в зелений сегмент. EFI вимірює силу купців та продавців на ринку. Якщо показник від`ємний, ведмеді домінують.

Недавній зріст свідчить про те, що бики утримують ведмедів LINK від тягання ціни вниз. Як показано на зображенні вище, ціна Chainlink може бути готова до досягнення рівня 13,65 долара. Перевищення цього рівня може тягнути криптовалюту до 14,96 долара.

З іншого боку, якщо ведмеді зможуть перемогти биків, ціна токена може впасти до 10,48 долара.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть