Огляд ринку криптовалют: BTC, ETH, RNDR, NEAR, SOL

Огляд ринку криптовалют: BTC, ETH, RNDR, NEAR, SOL

Щоденний огляд ринку: BTC, ETH, RNDR, NEAR, SOL

Бики абсолютно контролюють у цій сесії, як видно зі зростання загальної капіталізації ринку. Загальна капіталізація становила $2.26T на момент публікації, що представляє зростання на 2.66% за останні 24 години, тоді як торговий обсяг збільшився на 50% за той самий період і склав $87 млрд на момент публікації.

Bitcoin Price Review

Bitcoin, $BTC, не показує приросту в цій сесії, як видно з його рухів ціни. Подробно проаналізувавши, ціна на Bitcoin наразі рухається до верхньої межі, що свідчить про перекуплений стан. Можливий реакція назад може статися, якщо ціна не зможе прорватися через верхню межу.

З іншого боку, ми бачимо, що Обсяговий осцилятор в даний час від`ємний, що свідчить про зменшення торговельного обсягу, що може сигналізувати про послаблення імпульсу. Bitcoin торгувався на рівні $63.888 на момент публікації, що представляє зниження на 0.5% за останні 24 години.

Ethereum Price Review

Ethereum, $ETH, також серед приросту в цій сесії, як видно зі своїх рухів ціни. Поглиблено проаналізувавши, ми бачимо, що ціна Ethereum перебуває вище Ічімоку Хмари, з Тенкан-сен (лінія конверсії) вище Кіджун-сен (базова лінія), що свідчить про сильний биковий тренд. Майбутня хмара також зелена, посилюючи биковий настрій.

З іншого боку, ми бачимо, що RSI вище 70, що свідчить про перекуплення. Можливий реакці на спад може статися, якщо RSI продовжуватиме залишатися в перекупленій зоні. Ethereum торгувався на рівні $2,736 на момент публікації, що представляє зниження на 0.82% за останні 24 години.

Render Price Review

Render, $RNDR, також є учасником приросту в цій сесії, як видно зі своїх рухів ціни, провівши глибокий аналіз, ми бачимо, що індикатор Супертренд наразі показує сигнал на купівлю, що свідчить про биковий тренд. Однак ціна показує ознаки відторгнення біля верхнього рівня.

З іншого боку, ми бачимо, що Обсяговий осцилятор слабо від`ємний, що свідчить про можливе зниження купівельного тиску або послаблення імпульсу. Render торгувався на рівні $6.14 на момент публікації, що представляє зростання на 4.85% за останні 24 години.

NEAR Price Review

NEAR Protocol, $NEAR також серед приросту в цій сесії, як видно зі своїх рухів ціни, поглиблено проаналізувавши, ми бачимо, що ціна рухається в межах відкритого каналу, що свідчить про биковий тренд. Остання цінова дія вказує на реакцію назад від верхньої лінії каналу.

З іншого боку, ми бачимо, що MFI навколо 79, що свідчить про перекуплений стан. Це вказує на можливу реакцію назад або консолідацію в найближчому майбутньому. NEAR Protocol торгувався на рівні $4.83 на момент публікації, що представляє зростання на 0.73% за останні 24 години.

Solana Price Review

Solana, $SOL, також є учасником приросту в цій сесії, як видно зі своїх рухів ціни. Поглиблено проаналізувавши, ми бачимо, що ціна Solana рухається в межах відкритого каналу, що свідчить про биковий тренд. Остання цінова дія вказує на реакцію назад від верхньої лінії каналу.

З іншого боку, MFI навколо 79, що свідчить про перекуплений стан. Це вказує на можливу реакцію назад або консолідацію в найближчому майбутньому. Solana торгувався на рівні $157.25 на момент публікації, що представляє зростання на 0.91% за останні 24 години.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть